Hallitus aikoo leikata urheilulta 11,9 miljoonaa – Aleksi Valavuorelta suora viesti Sanna Marinille: ”Mä häpeän”!

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori ihmettelee missä on vastarinta leikkauksille.

Urheilun parissa vaikuttava Aleksi Valavuori kritisoi hallituksen päätöstä leikata liikunnan ja urheilun rahoja 11,9 miljoonalla eurolla.

Urheilijat eivät ole pitäneet leikkauksesta meteliä. Aleksi haukkuukin urheiluväen lampaiksi.

– Sanon nyt suoraan. Suomalainen urheilukenttä on täynnä lampaita. Urheilulta leikattiin 11,9M eikä ketään edes tunnu harmittavan. Otetaan kyllä kantaa Itä-Timbuktun työllisyyteen ja osallistutaan milloin mihinkin mukacooliin liikkeeseen maailmalla, jotta saadaan paljon tykkäyksiä ja oma brändi hyötyy, Valavuori jyrisee päivityksessä.

– Missä vitussa kaikki huuto on nyt, kun sitä oikeasti arvokkainta eli suomalaista liikunta- ja urheilukenttää porataan valtiovallan toimesta toistuvasti kaktuksella kakkoseen?

Samaan aikaan pääministeri Sanna Marinin johtama hallitus ilmoitti aikovansa leikata taiteen ja kulttuurin rahoitusta 18,4 miljoonalla eurolla. Asiasta on nostettu valtaisa kohu, ja useat tunnetut artistit ja näyttelijät ovat kritisoineet hallituksen toimintaa. Tänään Marin kertoi Instagramissa, että kulttuurialan leikkauksille voidaan vielä tehdä jotakin. Kulttuurialan nostamasta metelistä on siis ollut hyötyä.

Lue myös: Kesärannan kotibileistä nousi kohu – Nyt puhuu pääministeri Sanna Marin: ”Tavoite oli vilpitön”

– Samaan aikaan muu kulttuurikenttä huutaa, masinoi ja järjestäytyy. Toisaalta urheiluväki on tottunut maksamaan harrastuksensa itse, Valavuori toteaa.

Loppuun Valavuori kertoi häpeävänsä Marinia ja hänen hallitustaan.

– Ja teille Sanna Marin + muu hallitus sanon nyt suoraan: Mä häpeän. Mä häpeän, Valavuori päättää.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin järjesti bileet Kerärannassa valituille artisteille – Hallitus ilmoitti aikovansa leikata kulttuurialalta 18,4 miljoonaa – Raivo repesi: ”Tämä ei ole ok”!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit