Aki Linnanahde lopetti Radio Novan aamuohjelmassa – julkaisi sydämellisen viestin juontajatoverilleen Minna Kuukalle!

Rakastettu radiojuontaja Aki Linnanahde juonsi eilen viimeisen aamushownsa Radio Novassa. Linnanahde latasi Instagram-tililleen upean kirjoituksen yhteistyöstä juontajakollega Minna Kuukan kanssa.

– Matkamme Minna Kuukan kanssa päättyi tänään. Nämä 6,5 vuotta ovat olleet mulle niin merkityksellisiä, että en pysty niitä tässä tunnetilassa edes oikein kiteyttämään.

– Minna, sä olet taitava, hauska, viisas, höpsö, yksinkertaisesti hieno ihminen. Kun tänään halasimme, tajusin, että tämä ystävyys säilyy ikuisesti. Se merkitsee mulle mielettömän paljon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aki Linnanahde (@linnanahde) jakama julkaisu

Aki kertoi juontajaparin saavutuksista ja kuinka he päättivät menestyä radio-ohjelman teossa.

– Nousimme yhdessä pitkältä takamatkalta Suomen kuunnelluimmaksi aamuohjelmaksi. Kun Minnan kanssa aloitimme, päätimme, että olemme Suomen ahkerin radiotiimi. Niin me olimmekin. Laitoimme kroppaa peliin, mutta kaiken ydin on kuitenkin se joka aamuinen neljä tuntia siellä studiossa yhdessä meidän mahtavien kuuntelijoiden kanssa. Kiitos kuuntelijat, että olitte meidän matkalla mukana. Saimme teistä valtavasti energiaa.

Aki kertoi myös tulevasta:

– Mä palaan Radio Novaan ääneen ensi kesänä, uusi upea aamu aloittaa Novassa huomenna. Aki Linnanahde Talk Show ilmestyy @podimo_fi joka lauantai vuoden ympäri.

Minna Kuukka vastasi tunteellisin kiitoksin Akin postaukseen.

– Kiitos Aki takaisin. ❤️ Törmäilen edelleen tunnekuohussani seiniin ja varmaan vasta matkan päästä, hengityksen tasaannuttua, näen koko kuvan ja saan sanottua enemmän. Enpä keksi ketään muuta kenen kanssa tän reissun olisin mieluummin tehnyt. Tai edes pystynyt tekemään. Nuku aamulla pitkään. Nähdään pian.

Minna latasi huvittavia kuvia omalle Instagram-tililleen hänen ja Linnanahteen yhteisestä matkasta biisin sanojen siivittämänä.

– Tässä pitäis soida taustalla JVG:n Häikäsee, mutta systeemi ei nyt suostu sitä tähän lisäämään.
Se on meidän biisi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Minna Kuukka (@minnakuukka) jakama julkaisu

Lue myös: Aki Linnanahde kertoo miksi hän lopettaa Radio Novan Aamu -ohjelman juontamisen – ”On aika panostaa enemmän…”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit