Aki Linnanahde kertoo miksi hän lopettaa Radio Novan Aamu -ohjelman juontamisen – ”On aika panostaa enemmän…”

Suositun Radio Novan Aamu -ohjelman juontaja Aki Linnanahde ilmoitti tänä aamuna, että hän lopettaa ohjelmassa juontamisen.

Linnanahde kertoi lopettamispäätöksestä Instagram-tilillään.

– Vihdoinkin on mahdollista kertoa teille päätökseni, jonka kerroin tiimille ja talon johdolle jo kesäkuun alussa. Olen luonnollisesti halunnut kunnioittaa heidän toiveitaan asian viestimisessä. Aamun uusista kuvioista kuulet lähiaikoina, mutta voin jo itsekin kertoa, että Minna [Kuukka, juontajakollega) ja Markus [Rinne, ohjelman tuottaja] jatkavat normaalisti, mikä on mahtava juttu. Tuntuu kivalta lähteä, kun tiedän, että kuuntelijat saavat kuulla erinomaista aamuradiota, eikä työkavereista kukaan jää vuokseni pulaan. Olemme nousseet Suomen kuunnelluimmaksi aamuohjelmaksi ja tulevaisuuskin kuulostaa hyvältä, Linnanahde kirjoitti.

Aki kertoo, että hänen kohdallaan Radio Novan Aamu -ohjelman juontaminen on ollut kokonainen elämänvaihe, eikä pelkästään työtehtävä.

– Kun ohjelmamme alkoi 6,5 vuotta sitten, perheessäni asui vielä kolme lasta saman katon alla. Tammikuussa viimeinen enää kotona asuvista lapsista täyttää 18v. Lapsiperhearki on muuttunut aikuisten lasten vanhemmuudeksi. Haluan kyläillä arki-iltoina lasteni luona. Katsoa yhdessä Netflixiä klo 21 jälkeen.

Linnanahde kertoo, että on aika antaa aikaa myös perheelle.

– Antaa heille sitä aikaa ja tukea, mitä he tässä elämäntilanteessa kaipaavat omien kiireidensä keskellä. Ihan riittävän kauan on tanssittu minun pillini mukaan, Linnanahde kirjoittaa.

Linnanahteen suunnitelmissa on viettää aikaa myös Espanjassa, kun aamulla ei tarvitse herätä aamuradioon. Perhe aikoo viettää aikaa enemmän myös Turun kodissa.

– Neliöt Helsingissä vaihtuvat pienempiin. Perheellemme rakkaassa Turun kodissamme tulee palamaan valot arkenakin. Aion olla myös palmun alla. On aika panostaa enemmän omaan hyvinvointiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aki Linnanahde (@linnanahde) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit