Seiska: Sanna Marinin ja Joni-rakkaan käytös herätti huomiota Flow-festivaaleilla

Flow Festivalia vietetään tänä viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa. Flow’ssa on totuttu näkemään läjäpäin julkkiksia ja somevaikuttajia.

Myös ex-pääministeri Sanna Marin paljasti Instagramissa perjantaina olevansa menossa festivaaleille, kun hän julkaisi kuvan miesystävänsä Joni Willbergin kampaamosta. Julkaisussaan Sanna kertoi Jonin laittavan hänen hiuksensa Flow-kuosiin.

Instagram: @sannamarin

Tavallisten kuolevaisten joukossa

Seiskan lukija bongasi Sannan ja Jonin Flow Festivaleilta perjantaina. Lukijan ottamasta kuvasta näkyy miten Marin oli pukeutunut valkoiseen kesämekkoon ja pitkiin mustiin saappaisiin. Marinin kiharretut hiukset sopivat yks yhteen isojen korvakorujen kanssa. Ranteessa ex-demarilla oli Applen uusin älykello.

Seiskan lukijan mukaan Sannan ja Jonin seurassa oli useita yksityishenkilöitä, ja tunnelma seurueessa vaikutti hilpeältä. Huomiota herätti etenkin se, että Sanna ja Joni viihtyivät tavallisten kuolevaisten keskellä, vaikka kyseisiltä festivaaleilta löytyy kalliita vip-alueita.

Pariskuntaa ei myöskään tuntunut haittaavan ulkopuolisten ihmisten ottamat kuvat. Päinvastoin.

– He eivät olleet millään vip-alueella, eikä heitä tuntunut yhtään häiritsevän se, että muutkin ihmiset ottivat enemmän tai vähemmän vaivihkaa heistä kuvia, Suvilahdesta juorutaan Seiskalle.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit