Yö-yhtye julkaisi uuden kappaleen – laulajana Olli Lindholm

YÖ julkaisi tänään perjantaina 10. helmikuuta uuden biisin. Yhtye tiedotti löytäneensä arkistonsa kätköistä Viimeiseen auringonlaskuun -kappaleen, jossa laulaa edesmennyt laulusolisti ja perustajajäsen Olli Lindholm. 

Antti Kleemolan säveltämä ja Eija Hinkkalan sanoittama kappale on taltiointi vuodelta 2018. Kappaleen ovat tuottaneet Jari Latomaa ja Mikko Kangasjärvi.

– Viimeiseen auringonlaskuun -kappale oli työn alla ’Mitä jos mä rakastan’ studioalbumillemme, mutta jostain syystä se ei mielestämme silloin sopinut kokonaisuuteen. Jonkin verran lisätyötä kappaleen valmistaminen julkaisukuntoon on vaatinut, mutta lopputuloksena on upea ja koskettava biisi, jossa on kuultavissa kaikki ne tunnusmerkit, joista Yö on aina opittu tuntemaan, yhtye kommentoi.

Kappaleen myyntituotto ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Ensi- ja turvakotien liitolle, lasten kaltoinkohtelun katkaisemiseen (LKK).

Juhlakonsertti Nokia Arenalla

Yö-yhtyeen 40-vuotista uraa juhlistetaan Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24.3.2023. Lavalle nousevat Yö-yhtye Mikko Kangasjärvi, Jari Latomaa, Ari ToikkaTimo Mynttinen ja Jussi Turpeinen sekä yhtyeessä uran varrella vaikuttaneita muusikoita.

Lauluja tulkitsevat Suvi TeräsniskaPauli HanhiniemiJP LeppäluotoJay Lewis ja Herra Ylppö. Konsertti on ainutlaatuinen hetki kuulla monipuolisesti Yö-hittejä yli 40-vuotisen historian varrelta.

Olli Lindholmin kuolemasta tulee kuluneeksi sunnuntaina (12.2) neljä vuotta.

Viimeiseen auringonlaskuun -kappaleen voit kuunnella kokonaan YouTubesta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit