Wow! Tältä Joel Harkimon kanssa naimisiin menevän Janni Hussin Monacon-ökypolttarit näyttävät!

Juontaja Janni Hussi tanssii tulevana kesänä häitä kihlattunsa Joel Harkimon kanssa.

Viime viikonloppuna Hussin ystävät yllättivät naisen täydellisesti tämän Sipoon kotiovelta. Tästä alkoivat usean päivän polttarit, jotka jatkuvat yhä Etelä-Euroopassa.

Hussin polttareihin ovat osallistuneet ainakin Anni Ihamäki, Tuija Pehkonen, Sointu BorgLotta Hintsa ja Jannin manageri Emmi Lehtomaa.

Polttarit alkoivat Suomessa, kun seurue suuntasi illalliselle helsinkiläiseen Farang -huippuravintolaan, jossa juhlaväelle esiintyi muusikko Aleksanteri Hakaniemi. Tämän jälkeen osa juhlijoista suuntasi ulkomaille jatkamaan Hussin polttareita.

– Eilen ihan kaikessa rauhassa mutustin miniporkkanoita ja kattelin päivän testipätkien incareja videolta kun ovikello soi. Siellä ootti playboy pupun, pääsiäiskanin ja Käärijän kolmen kimpan tuotos joka ilmotti että ny alkaa polttarit ja toinen samanmoinen käkätti pusikossa, Janni kirjoitti viikonloppuna Instagramissa.

– Eilen sain viettää ihanan illan rakkaiden muidujen kanssa ja tänään aikaisin aamulla matka jatkui sinivalkoisin siivin lämpimimmille apajille. Best ja day 2 vamos! hän jatkoi.

Janni on julkaissut Instagram-tililleen kuumia bikinikuvia Monacon Monte Carlosta, joissa hän nauttii drinkkejä upeissa maisemissa.

Myös Sointu Borg on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvia upeista polttareista.

- ILMOITUS -

Janni julkaisi hetki sitten tuoreen Instagram tarinapostauksen, josta selviää, että polttarit jatkuvat tällä hetkellä Cannesissa Ranskassa.

Lue lisää Jannin polttareista: Janni Hussilla on meneillään ökypolttarit – tällaiset ne ovat!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]