Vau! Muistatko vielä? Tältä Johanna Tukiainen näytti nuorena – Kuva

Koko kansan tuntema kohujulkkis Johanna Tukiainen, 44, julkaisi hiljattain Facebook-tililleen nuoruuskuvansa, jossa hänet nähdään parikymppisenä.

Tuksu kertoo FB-päivityksessään opiskelleensa näyttelemistä Kaliforniassa saakka.

– Opiskelin näyttelemistä Kaliforniassa lukion jälkeen ollessani noin 19-20 vuotias, sain siellä useita teatteri rooleja joista media ei ole koskaan kirjoittanut mitään, Tukiainen sanoo.

Lue myös: Oho! Johanna Tukiainen teki tyylimuutoksen ja sai miehiltä kehuja: ”sain kutsumanimen Pamela Anderson”! – Kuva!

Monet eivät myös muista, että Tukiainen näytteli yhden jakson verran Salkkareissa Petra nimistä naista. Vuosi oli Gekkosen saamien tietojen mukaan 2007.

– Tämä oli pieni rooli ”Salatuissa Elämissä” ollessani noin 24 vuotias, näyttelin Petra nimistä tyttöä. Jos olisimme jääneet asumaan Julian kanssa USA:han; niin kaikki olisi ollut ehkä toisin. Pääsia on kuitenkin se että löysin Jeesuksen Kristuksen! Tukiainen jatkaa.

Alla kuva parikymppisestä Tukiaisesta.

Viime aikoina Tukiainen on ollut esillä mediassa vähemmän mairittelevassa mielessä.

Seiska uutisoi lokakuussa, että Tukiainen tuomittiin ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan kohublondi tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon. Tuomio on lainvoimainen.

Oikeus määräsi Johannan Isabelle-tyttären sijoitettavaksi sijaisperheeseen.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP, FB

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
13 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit