Vappu Pimiän ja Kirsi Alm-Siiran tyttöjenristeilyn julkaisu sai hieman ikävän vastaanoton – seuraajat kommentoivat ”julkkiseduista” negatiiviseen sävyyn!

Vappu Pimiä kävi tyttöporukalla Ruotsin risteilyllä. Reissussa mukana oli mm. uutisankkuri Kirsi Alm-Siira. Vappu kehui kovasti laivaa ja sen tarjontaa.

– Käytiin testaamassa uusi Viking Line Glory laiva, joka seilaa Turusta Tukholmaan 23 tunnin risteilynä.

– Oli kyllä kerrassaan hieno laiva, jossa ihan uudenlaisia ihania hyvinvointijuttuja tarjolla mm. kuntosalin, virtuaalisesti ohjattujen treenien, span ja kauneushoitolan muodossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Ehkäpä elämisen kustannusten nousu on alkanut todella vaikuttaa suomalaisiin, koska yllättävän monet seuraajat olivat kommentoineet, mistä rahat moiseen tai helppo on julkkiksena lähteä.

Jännä juttu, että Kirsi Alm-Siiran Instagram-sivulla ei juurikaan samoja kommentteja nähty. Onko viihteen ammattilaisen edut sitten uutistoimittajaa erilaisemmat vai vaan seuraajakunta? On toki ymmärrettävää, että viimeistään Venäjän pakotteiden aiheuttamat hintojen nousut ja jopa tavaroiden puute on saanut tavalliset kansalaiset äärirajoille kestämisen kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@kirsialmsiira) jakama julkaisu

Lue myös: Juontajakaksikko Vappu Pimiä ja Marja Hintikka suuntasivat Kanarian lämpöön: ”Ei kannata yrittää tavoittaa” – katso lomakuvat!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]