Juontajakaksikko Vappu Pimiä ja Marja Hintikka suuntasivat Kanarian lämpöön: ”Ei kannata yrittää tavoittaa” – katso lomakuvat!

Talvilomakausi käynnissä jo monet suomalaiset ovat suunnanneet pohjoiseen nauttimaan hiihtolomista, lumisista maisemista.

Juontajaystävykset Vappu Pimiä, 43, ja Marja Hintika, 43, ovat kuitenkin lähteneet lomille etelään. Kaksikko suuntasi yhteiselle aurinkolomalle Kanarialle perheidensä kera.

Kumpikin on postannut useita lomakuvia etelän lämmöstä.

– Ei kannata yrittää tavoittaa. Vahvasti out of office ja offline, Hintikka hihkui alkuviikosta Instagram-postauksensa yhteydessä.

Otoksessa Maria nauttii auringosta ulkona.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Hintikka poseerasi yhteiskuvassa palmujen alla miehensä Ile Uusivuoren kanssa. Toisessa kuvassa Hintikka hymyilee Pimiän kanssa ja kolmannessa otoksessa kaksikko poseeraa uima-altaassa. Neljännessä otoksessa näkyy lapsia. Oletuskuvan nuolesta klikkaamalla näet lisää kuvia.

– Lapset 5 kpl ja uudet kaverit, joita syntyi = parasta. Ja Ile, jonka kanssa kaikki nyt vaan on kivaa! Marja kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Kiitos valopilkku Vappu, jonka kanssa alkutalvesta funtsittiin, että vois olla hienoa reissata yhdessä. Ja näin tapahtui justiinsa ja saman tien – koska hyvät ideat toteutetaan meidän tyylillä HETI eikä sitten joskus, Hintikka jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Vappu kertoo, Ukrainan sota on varjostanut hänen lomaansa.

– On tehnyt niin hyvää, vaikka mieli on viikon aikana ollut aika ajoin tosi raskas ja surullinen. Vaikka välillä tiukkaa tekee, niin olen päättänyt kulkea valossa pimeyden sijaan, sillä vain valolla (ja sisulla) voitetaan pimeys, tästä upeana esimerkkinä Ukrainan presidentti Zelenskyi! Pimiä kirjoitti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu julkaisi Kanarialta myös kuvan, jossa hän nautiskelee punaviiniä. Samalla juontaja paljastaa, että hän on luonut oman viinibrändin!

– Viinin suurena ystävänä on aika mahtavaa sanoa, että mulla on oma viini! Ja se viini maistuu muuten erinomaiselta myös täällä Kanarian auringon alla!

– Monet teistä onkin jo löytäneet Vappu Organic Red viinin ja vallan ihanaa palautettakin olen teiltä jo viinistä saanut ja kuulemma jostain jo jopa loppuunmyyty. Kyseessä on siis Etelä-Afrikassa tuotettu luomuviini, joka on sekoitus tempranillo ja syrah rypäleistä. On muuten ollut mahtava matka olla tällaisessa projektissa mukana, jossa olen päässyt ihailemaan mm maestro @essiavellan suurta ammattitaitoa, kun viiniä maisteltiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit