”Viihdebisnes ei ole oikeaa työtä” Nyt Vappu Pimiä lataa suorat sanat: ”Huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan”!

Suomalaisten suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, julkaisi äskettäin sometilillään kaksi kuvaa, joilla hän juhlisti peräti 20-vuotista tv-uraansa.

Ensimmäisessä otoksessa 22-vuotias Vappu nähdään iloisena Chat-juontajan kopissa. Toinen kuva on Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman promokuva.

Lue myös: Vappu Pimiä piti aviomiehensä vuosia piilossa julkisuudelta – kertoo nyt, mikä muuttui: ”Olisi valheellista näyttää minua vain yksin…”

Julkaisun ohessa Pimiä kertoo kokemuksiaan alalta.

– Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin yöchat. Voisin muistella hienoja hetkiä urani varrelta ja kaikkia tekemiäni ohjelmia. Siihen ei taida kuitenkaan postauksen merkkimäärä riittää. Haluan kuitenkin kiittää jokaista, jonka kanssa olen saanut työskennellä näiden vuosien aikana! Olen saanut tutustua hienoihin, lahjakkaisiin ammattilaisiin, joista suuresta osasta on tullut kavereita ja monesta myös hyvä ystävä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

VAPPU VASTAA MYÖS HUUTELIJOILLA JOTKA VÄITTÄVÄT, ETTÄ ”VIIHDEBISNES EI OLE OIKEAA TYÖTÄ”

– Viime aikoina olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin. Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii!

Pimiä puolusti kirjoituksessaan mitä ilmeisemmin äskettäin kolumnikohun keskelle joutunutta Sara Sieppiä.

Lue myös: Sara Siepille tuli paha mieli Iltapäivälehden kolumnista: Julkkikset nostattivat someraivon: Toimittaja pyysi Saralta anteeksi puhelimessa!

Pimiä kertoo että työ on tärkeää, oli se sitten mitä työtä tahansa.

– Minä olen aina kokenut, että jokainen työ on tärkeä, oli se työ mitä tahansa. Koen, että tuotannoissa, joissa olen saanut olla mukana, jokaisen työpanos on yhtä arvokas, olit sitten esiintyjä, kuvaaja, äänittäjä, tuotantoassari tai mikä tahansa pala tuotantoa. Olen pyrkinyt kohtelemaan jokaista yhtä arvokkaana, sillä yhdessä tekemällä ja jokaisen panosta arvostamalla saadaan paras lopputulos aikaiseksi!

Lopuksi Vappu kiittelee Maikkaria.

– Viimeiseksi haluan kiittää vielä ”emoalusta” eli Maikkaria, jonka uskollinen muuli (näin kutsun itse itseäni) olen ollut koko urani ajan. On ollut helppo olla kanavauskollinen, kun työnantaja on aina tarjonnut toinen toistaan hienompia mahdollisuuksia. Olen suunnattoman kiitollinen näistä kahdestakymmenestä vuodesta, jotka olen saanut alalla työskennellä ja toivon, että saan ainakin jossain muodossa jatkaa vielä seuraavat 20 vuotta!

– P.S. En ajatellut merkkipaalua sen kummemmin juhlistaa, mutta koska olen yrittäjä ja siinä mielessä itse itseni pomo, myönnän itselleni ensimmäistä kertaa kuukauden sapatin, joka alkoi eilen, Pimiä päättää.

Alla Vappu Pimiän kuvat chat-studiosta sekä TTK:n promokuva. (Nuolesta näet toisenkin kuvan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit