Vappu Pimiä piti aviomiehensä vuosia piilossa julkisuudelta – kertoo nyt, mikä muuttui: ”Olisi valheellista näyttää minua vain yksin…”

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu juontaja Vappu Pimiä paljasti, miksi hän päätti vuosien salailun jälkeen tuoda ”mysteerimiehenä” tunnetun aviomiehensä  julkisuuteen.

Monet katsojat varmasti hieraisivat silmiään torstaina ja hämmästyivät, kun pariskunta päästi toimittaja Maria Veitolan yökyläilemään luokseen. Jaksossa ääneen pääsee myös Vapun aviomies Teemu Huuhtanen.

Vaikka Pimiä on yksi tunnetuimmista suomalaisista tv-kasvoista, on Teemu karttanut julkisuutta jo vuosikausia. Nyt Vappu avautuu miksi avautuu asiasta Instagram-tilillään.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

– Minua ja Teemua on pyydetty vuosien saatossa useisiin yhteishaastatteluihin, joihin olemme kaikkiin vastanneet kohteliaasti ei. Tällä kertaa teemme poikkeuksen, sillä koin, että jos osallistun tähän ohjelmaan, haluan näyttää elämäni juuri sellaisena kuin se on ja olisi valheellista näyttää minua vain yksin, koska ne yksinolon hetket ovat hyvin, hyvin harvinaisia, Pimiä kirjoittaa Instagramiin jakamansa kuvan ohessa ja jatkaa:

– Olen myös kiitollinen Marialle ja koko tiimille, joiden työskentely oli todella ammattimaista. Meidän ammatissa on yleensä silloin hyvä, kun tekeminen näyttää helpolta, vaikka se ei aina sitä olisikaan. Minulle on tietty normaalia, että ympärillä pyörii kameramiestä, äänittäjää, ohjaajaa ym, mutta perheelleni ei.

– Siksi kunnioitankin syvästi koko tiimin ammattitaitoa olla ns. näkymätön ja Marian kykyä käydä täysin siviilielämän oloista keskustelua, jolloin myös Teemu oli täysin oma itsensä. Ystävämme kutsuvat meitä Metsoloiksi ja kun näin jakson, saatan ymmärtää miksi, sillä tällaisia me ollaan! Toivottavasti viihdyt meillä! Terkuin, Metsolat, Pimiä kirjoittaa.

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen menivät naimisiin vuonna 2013. Pariskunnalla on kaksi  tytärtä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Lue myös: Leikkauksesta toipuva Vappu Pimiä hukkuu julkkisten tsemppiviesteihin – Juontajakollega Mikko Leppilampi hehkuttaa ”Oot sankari”!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit