Vankilassa istuva Niko Ranta-aho kertoi yllättävän uutisen

Katiska-pomo Niko Ranta-aho julkaisi tänään perjantaina (12.5.) Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo kuulumisiaan. Mies istuu pitkää tuomiotaan Riihimäen vankilassa tekemistään huumerikoksista.

-Puolet (50%) tuomiosta suoritettua ja vihdoin juna kääntyy kotiinpäin. Kutsuin tätä joskus sauna reissuksi, mutta pakko todeta, että on kyllä pitkät ja kuumat löylyt, Ranta-aho kertoo.

-Kulunut vuosi on sujunut mainiosti. Eilen oli elämäni viimeinen Katiska istunto, joten vihdoin sekin sirkus on ohi. Valmistuin tänään merkonomiksi. Tutkinnon suoritin selliopintoina, Niko paljastaa.

-Hain myös ammattikorkeakouluun, todistusvalintapäätös tulee parin viikon kuluttua. Sitä odotellessa. Aurinkoista kesän odotusta kaikille, Ranta-aho toivottaa lopuksi.

Päivitys on saanut jo reilussa tunnissa yli 3300 tykkäystä ja lukuisia kommentteja.

-Onneksi olet käyttänyt vankilassaolon hyödylliseksi ja järkeväksi toiminnaksi. Onnea tutkinnosta, yksi seuraaja kommentoi.

-Nyt ei muuta ku opiskelujen kautta hyöty talteen loppuajan niin ei mee aika hukkaan, kommentoi toinen.

Anteeksi, mutta mikä puolet suoritettuna? Hienoo, että oot opiskellessa käyttänyt aikaasi. Käsittääkseni aika paljon tuomiota vielä jäljellä, kolmas kommentoi.

Seiska julkaisi kuvat: Niko Ranta-aho istuu vakavana Katiska 2 -käräjillä

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit