Oho! Valtteri Bottas kauppaa upeaa öky-Mersuaan Tori-palvelussa! – Lupaa lähteä karting-radalle ostajan kanssa!

Suomalainen F1-tähti Valtteri Bottas on laittanut Mercedeksensä nettimyyntiin. Bottas kauppaa AMG-GT S Coupé -mallista Mersuaan Tori Autot -palvelussa.

Auto on vuosimallia 2018, ja sillä on ajettu 16 000 kilometriä. Nelilitrainen V8-turbomoottori kehittää 522 hevosvoimaa (383 kilowattia). Auto kiihtyy nollasta sataan 3,8 sekunnissa, ja menopelin huippunopeudeksi on ilmoitettu 310 kilometriä tunnissa.

Auton myyntihinta on 190 000 euroa. Uutena auto maksoi reilut 230 000 euroa.

– Valtteri Bottas myy vuosimallin 2018 timanttisessa kunnossa olevan uniikin autonsa, Mercedes-Benz AMG-GT S, jossa yhdistyvät upea ulkonäkö, erityisen kattava varustelutaso sekä räjähtävät tehot. Auto maksoi uutena yli 230 000 euroa, esittelytekstissä kerrotaan.

– Auton väri on metallinhohtoinen sininen (Brilliant Blue Metallic). Näyttävät AMG-vanteet tarjoillaan sekarengastuksella, sillä edessä vannekoko on 19 tuumaa ja takana 20 tuumaa.

– Sisätiloista löytyy yhdistelmä kangasta, keinonahkaa ja mikrokuitua. Varustelusta voidaan mainita esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin sekä äänentoistojärjestelmä.

Bottas aikoo luovuttaa Mersun henkilökohtaisesti sen ostajalle erikseen sovittuna ajankohtana. Lisäksi ostaja pääsee ajamaan karting-radalle Valtterin kanssa.

– Pakettiin kuuluu myös karting-kokemus kanssani ja huoltokirjan rivejä, joihin liittyy hauskoja tarinoita, Bottas lupailee.

Bottas kertoi myynnistä myös Facebookissa, jossa päivitys sai hetkessä tuhansia tykkäyksiä.

– Hei! Myyn autoni, Valtteri huikkasi somessa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit