Valavuori Live: Alkoholismia sairastava Janne Ahonen kertoo käyvänsä kerran viikossa AA-kerhossa

Kuningaskotka Janne Ahonen vieraili sunnuntai-iltana Aleksi Valavuoren juontamassa Valavuori LIVE -lähetyksessä, jossa aiheena oli alkoholismi.

Ahonen paljasti viime viikolla Ylellä olevansa alkoholisti. Mäkikuningas kertoi laittaneensa korkin kiinni vuonna 2013, kunnes hän viime keväänä retkahti jälleen juomaan kahdeksan vuoden raittiuden jälkeen.

– Ajattelin olevani viisastunut, että pystyn pitämään homman hanskassa ja ottamaan muutaman kaljan. Vaikka menisi pienen humalan puolelle, eihän se mitään haittaisi. Kun korkki aukesi ja ensimmäinen olut oli juotu, ei mikään ollut muuttunut. Jatkoin samalta viivalta kuin kahdeksan vuotta aikaisemmin, Janne kertoi lähetyksessä.

Ahonen kertoo käyvänsä AA-kerhossa kerran viikossa muistuttamassa itseään alkoholismista.

– Muutamana viikkona olen käynyt parikin kertaa. Jokainen huomaa, mikä on itselle parasta. Haluan käydä kerran viikossa muistuttamassa itseäni siitä, mistä tässä on kyse.

SM-pronssia 2022 Lahden suurmäessä napannut Ahonen ei voi juoda tippaakaan alkoholia, sillä hän kertoo nousuhumalan johtavan aina turmioon.

Myös Aleksi Valavuori avautui lähetyksessä omasta alkoholismistaan. Lisäksi lähetyksessä vieraili edesmenneen hiihtäjälegenda Mika Myllylän poika, jääkiekkoilija Wiljami Myllylä, 20, joka on aiemmin avautunut julkisuudessa omasta alkoholismistaan.

Voit katsoa koko Twitch-lähetyksen tästä.

Valavuori Live 23.1.22

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit