Kalle Palander väittää yhä päihittävänsä maailman parhaat naispujottelijat: ”Anna mulle 7 päivää ja 10 laskukertaa per päivä, niin mä oon nopeempi”

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori striimasi sunnuntai-iltana Valavuori Live Twitch-lähetyksen, joka saavutti ennätyskatsojaluvut.

Valavuori joutui muutama päivä sitten naisurheiluun ja transihmisiin liittyvien mielipiteidensä takia rajun hyökkäyksen ja cancelointi-kulttuurin uhriksi, joka on edennyt siihen pisteeseen, että mies aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksia.

Lue myös: Aleksi Valavuori menetti transkohun seurauksena 30 000 euron kumppanuuden: ”Minä puolustan kuitenkin tyttöjen ja naisten unelmia”

Valavuori Liven sunnuntai-illan jaksossa vieraana olivat squash-pelaaja Emilia Soini, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander ja ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne.

Lähetyksessä perattiin menneen viikon transurheilukohua. Kalle oli koko lähetyksen ajan hiljaa arkaan aiheiseen liittyen. Ylellä työskentelevä mies ei uskaltanut ottaa asioihin sen kummemmin kantaa. Palander sai kuulla asiasta Valavuorelta ja Selänteeltä kaverillista kuittailua.

Kalle vastaa kuitenkin Aleksin painostuksesta kysymykseen, joka liittyi naisten alppihiihdon tasoon verrattuna miesten sarjaan.

– Kuinka kauan sun uran jälkeen sä olisit vielä voittanut naisten sarjassa, Aleksi kysyy.

Ensin Palander purskahtelee nauruun, ja pyyhkii kyyneleitään kädellään.

– Miks sä naurat!?, Aleksi ihmettelee.

– Mä osaan arvioida koripalloa ja tennistä, mutta mä en osaa arvioida sun lajia. Niin voitko vastata tähän kysymykseen, Valavuori jatkaa.

– No tota, mä en ole laskenut kisaa nyt kymmeneen vuoteen, niin anna mulle seitsemän päivää ja kymmenen laskua per päivä, niin mä oon nopeempi, Kalle laukoo.

– Mitä! Siis sä tarvit yli 40 vuotiaana merkittävän ylipainoisena ja isoposkisena biologisena miehenä, ja sun urasta on aikaa siis kymmenen vuotta. Sä tarvitset siis viikon, että sä olisit maailman paras?..,Valavuori selostaa.

- ILMOITUS -

– No ei se siis, ei me alpis verrata. Me hyvin harvoin.. Sitä kysyttiin tosi paljon silloin, kun me oltiin Tanjan (Poutiainen) kanssa samaan aikaan, että kumpi teistä on nopeempi ja sanoin, että tarviiko tästä oikeesti edes keskustella…, Kalle ryhtyi selittelemään.

– Mä en ole ikinä nähny sua näin pelokkaana, Valavuori totesi Palanderille.

Lue myös: MTV: Korkeushypyn Suomen mestaruuden miesten sarjassa voittanut Jade Nyström harkitsee siirtymistä naisten sarjaan: ”Haluan rikkoa rajoja”!

Selänne tuli mukaan lähetykseen sen loppupuolella, ja avasi kansalle ongelmaa, joka aiheutuu transnaisten siirtymisestä miesten sarjoihin USA:ssa.

- ILMOITUS -

– Jos sä katot amerikkalaisia, siellä meni nyt USA:n uudessa hallinnossa läpi sellanen, että sun ei tarvitse tosiaan mitään korjauksia enään tehdä. Jos sä tunnet olevasi tyttö niin sä voit mennä naisten sarjaan, Teemu kertoo vakavana.

– Nyt tässä on iso riski, että keskitason miesurheilija, joka ei pärjää omassa lajissaan menee stipendillä USA:n yliopistoon ottamaan niitä tyttöjen paikkoja siellä.

– Tämä on paljon isompi ongelma mitä ihmiset oikeasti luulee, Teemu lataa, muiden yhtyessä mielipiteeseen.

Lue myös: Kiekkolegenda Teemu Selänne puolustaa canceloinnin uhriksi joutunutta Aleksi Valavuorta – ”Siinä menee raja”!

VALAVUORI LIVE

Lue myös: Aleksi Valavuoren sponsoreiden ja lähipiirin kimppuun hyökättiin netissä – Harkitsee nyt rikosilmoitusten tekoa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]