Uupunut Suvi Teräsniska ilmoitti jäävänsä keikkatauolle – laulajalle sataa tukea julkkiksilta: ”Paras investointi”

Tuore Seiska-lehti uutisoi laulaja Suvi Teräsniskan peruneen yllättäen talviviikon keikkojaan henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Suosikkilaulaja julkaisi perjantaina (13.1) Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän kommentoi keikkakalenterinsa äkkinäistä tyhjentymistä.

– Tervehdys kaikki. Viime vuosi oli mulle kokonaisuutena odotettua raskaampi ja siksi päätin ottaa nyt keväälle aikaa itselle ja perheelle. Oon tottunu aina menemään ja tekemään vaikka pää kainalossa. 15 vuotta, pyöreästi 1500 keikkaa. Nyt oli hyvä hetki pysähtyä ja vetää vähän happea.

Suvi kertoi aikovansa viettää aikaa perheensä kanssa, johon kuuluu aviomies Simo Aalto sekä pariskunnan kolme kouluikäistä poikaa. Lisäksi iskelmätähti kertoi odottavansa parempi hiihtokelejä.

Teräsniskan rehellinen julkaisu on kerännyt jo lähes 18 tuhatta tykkäystä. Päivitys täyttyi nopeasti myös lukuista tsemppiviesteistä.

– Hyvä Suvi❤️❤️! Nyt nautit läheisistä ja mieleisistä asioista😘😘! kommentoi juontaja Tinni Wickström.

– Hyvä Suvi!👏❤️, tsemppaa puolestaa juontaja-näyttelijä Susanna Laine.

– Paras investointi, jonka voi tehdä! kirjoittaa laulaja Anna Puu.

Suvi on saanut kollegoiltaan paljon tukea. Sydämiä naiselle on lähettänyt mm. Michael Monroe, Johanna Pakonen, ABREU ja Vesala.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit