Tuukka Temonen hehkuttaa: ”Kyl se tästä lähtee”!

Ohjaaja Tuukka Temonen on palannut sorvin ääreen Yle Galaxin – Mitä jos? -sarjan kuvausten merkeissä. Galaxi toimii koululaisten mediakulttuurin ja viihteen hyväksi osana Yleisradion julkisen palvelun tehtävää.

Tuukka kertoo Instagramissa, että myös hänen vaimonsa näyttelijä Olga Temonen on mukana sarjan yhdessä kohtauksessa. Olgalla diagnosoitiin viime vuoden lopulla nelosvaiheen aivosyöpä, johon hän on saanut sädehoitoa.

– Pitkästä aikaa varhaisnuorten ohjelman Galaxin kuvaukset ja Mitä jos? -sarjan kuudes kausi. Olipa taas hauskat, leppoisat ja helpot kuvaukset nuorten talenttien kanssa. Ja Olgakin oli mukana yhdessä kohtauksessa, ihan niin kuin aina ennenkin. Kyl se tästä lähtee, Tuukka kirjoittaa.

– @ahuttune @o_vainikka ja @paatio kameroissa ja meidän @tiihonen vastas tuotannosta. Pari viikkoa taukoa ja sit taas jatketaan näiden nuorten kanssa.

Voit katsoa kuvat sarjan kuvauksista alta.

Olga Temonen vietti tammikuussa 46-vuotissyntymäpäiväänsä. Tuolloin hän ilmaisi kiitollisuutensa elämää ja ympäröiviä ihmisiä kohtaan.

– Onnea on olla täällä, ylipäätään hengissä. On hienoa, että mulla on niin siistejä tyyppejä ympärillä! Ja niiden ympärillä vielä suurempi piiri, missä älyttömästi ihmisiä jotka haluaa mulle hyvää, näyttelijä kirjoitti Instagram-tilillään.

Olga paljasti aiemmin, että syöpä on niin vaikeassa paikassa, ettei leikkaus ole ollut mahdollinen.

– Onneksi minulla oli vakuutus, jonka olin ottanut juuri ajoissa kesällä. Pääsin ajoissa (tai ennen kun oli liian myöhäistä) aloittamaan sädehoidot, hän kertoi.

– Mutta täällä minä yhä olen ja aion vielä pitkään ollakin. Tää tauti on 4-luokkaa, eli taistelu on tiukkaa, mutta kaikki keinot on käytössä. Olen ikuinen optimisti, elän innolla joka päivä, oli elämä miten pitkä tahansa.

Ystävänpäivänä (14.2) Olga kirjoitti koskettavan päivityksen, joka oli omistettu Tuukalle. Näyttelijä aloitti kirjoituksensa sanoilla ”hyvää ystävänpäivää mun rakkain”.

– Olet ihan uskomaton, miten hyvin ja konstailematta olet ottanut mun sairastumisen vastaan: Yhtenä asiana, jonka kanssa nyt eletään, katsoen eteenpäin.

– Sua ei häiritse jos mä könkkään jalkani kanssa, saatikka kalju, se on susta hieno. Sä pidät huolta pizzeriasta ja annat mun parantua rauhassa. Kiitos!

Kirjoituksensa yhteyteen Olga on julkaissut yhteiskuvan, joka on otettu pariskunnan Gibraltarin-matkalla.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit