Tuntematon nainen hyökkäsi transmallin kimppuun – järkyttynyt Elena Vikström kertoo kokemuksestaan

Somevaikuttaja ja transmalli Elena Vikstöm, 29, kertoi Instagramissa joutuneensa ikävän välikohtauksen uhriksi. Erityisen järkyttynyt Elena oli siitä, että tapahtumapaikkana oli hänen kotipaikkansa Puolanka. Elena sai pahoja haavoja kasvoihinsa sekä menetti omaisuuttaan. Elena kertoo tapauksesta näin:

”Puolangalla lomaillessani sain tänä vuonna kokea ikävän kokemuksen. Silmittömän kateuden ja vihan. Minulle täysin tuntematon nainen hyökkäsi kimppuuni, raateli kasvoni, repi hiuksiani irti sekä Chanelin korvakoruni hävisivät siinä samalla. Tuli kallis reissu sen puolesta.”

Elena oli erittäin järkyttynyt tapahtuneesta ja avasi lisää tuntemuksiaan.

”En kuitenkaan sure niinkään parin tuhannen euron vahinkoja. Minua surettaa että joku kävi väkivallalla kimppuuni kotipaikallani Puolangalla. En ole ikinä ennen kokenut elämässäni väkivaltaa. Tapahtuneesta jäi myös todella järkyttynyt olo kun joku ”vei koskemattomuuteni” kuin minut olisi ”raiskattu””, kertoi Elena.

Elena kertoi lisäksi, ettei nainen ollut hänelle tuttu. Elena kokee olevansa traumatisoitunut tapahtumista ja pohti hyökkäyksen motiiveja. Elena kuvaili järkyttävien tapahtumien kulkua:

”En tuntenut kyseistä naista ollenkaan ennakkoon, hänen miesystävänsä halusi aiemmin kanssani yhteiskuvan. Se oli ainut motiivi häneltä hyökätä kimppuuni. Ilmeisesti mieheltä saama huomio ja ulkonäköni oli naiselle liikaa. Pelkään että voiko olla että kun itse tykkään näyttää hyvältä että joku hyökkää sen vuoksi silmittömästi kimppuuni hetkenä minä hyvänsä.”

”Naisella oli hullun voimat, uskon että olisi voinut käydä jopa kohtalokkaasti ellei miehet olisi tulleet väliin. Nainen kuitenkin retuutti minua varmaan hiuksistani baarin lattiaa luututen varmaan 5minuuttia ennenkuin joku sai hänet irti minusta. Olen edelleen tilanteesta hyvin järkyttynyt, tulen käsittelemään hyökkäystä terapiassa ja toivottavasti plastiikkakirurgi saa ulkoiset arvet kuntoon”, jatkoi Elena vielä.

Lue vielä: Ohhoh, näin paljon Elena Vikström laihtui Olet mitä syöt -ohjelmassa! – Katso kuva

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit