Koronavirus liittyi jälleen mukaan tansseihin: Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman sunnuntain semifinaalilähetys on peruttu!

Suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa suosikkiohjelman tulevan sunnuntain suora lähetys on peruttu. Tanssiohjelmassa olisi ollut vuorossa semifinaalilähetys.

Perumisen syyksi kerrotaan ohjelman kulisseissa työryhmäläisellä todettu koronatartunta. Sunnuntaille suunniteltu semifinaalilähetys perutaan varotoimenpiteenä.

– Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta ja odotamme viranomaisten lisäohjeita. Koska työryhmän turvallisuus ja terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, on sunnuntain livelähetys päätetty nyt perua varotoimenpiteenä, ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kertoo.

Kyseessä on jo toinen TTK-tuotannon koronatartunta lyhyen ajan sisään. Marraskuun alussa TTK -orkesteri korvattiin uudella kokoonpanolla virustartunnan takia.

Sunnuntaina ohjelmasta nähdään koronan vuoksi erikoisversio, jossa semifinaalien sijaan katsojille näytetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kymmenen pisteen tansseista kautta aikojen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:mtv

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit