TTK: Kiti Kokkonen on haaveillut 30 vuotta tästä hetkestä! – Kitistä kuoriutui salsakissa!

Monilahjakkuus Kiti Kokkonen oli haltioitunut Tanssii tähtien kanssa -suorituksestaan. Kitillä ja Marko Keräsellä oli todella kiihkeä tunnelma salsan pyörteissä. Kiti kertoi, että hänen oli haastavaa antaa toisen viedä, mutta miten ihanaa oli kun päästi irti. Kiti muisteli myös nuoruuden lempielokuvaansa, joka oli ideana tanssin lähtökohdalle.

Kiti ja Marko olivat paras pari yhteispisteissä ja näin varmasti turvassa pudotukselta. He ovat selkeästi nousemassa yleisön suosikkipariksi koko kisassa. Tuomarit kehuivat kuinka Kitillä oli rytmi vartalossa. Juontaja Vappu Pimiä risti Kitin ”salsakissaksi”.

Kiti kertoi tunnelmistaan Instagramissa:

– SALSAAAA

– Aaaaah miten IHANAA oli tanssia tänään!!! 30 vuotta oon haaveillut tämmöisestä hetkestä. RAKASTIN JOKA SEKUNTIA. Kiitos Marko! Ja kiitos kaikille äänestäneille ja tsemppaajille ja ja ja ja SALSAAAA.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Edellisen kerran täysien kymppien pari Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä ihastuttivat Cha cha chaallaan, mutta tuomaripisteet ylsivät vain kolmanteen sijaan. Krista haki voimia kilpailuun syyskävelystä tyttärensä Lizzyn kanssa:

– Eilen keräsin voimia ja nautin ihanasta syksysäästä Lizzyn kanssa. Tänä iltana olen valmis tanssimaan Cha cha cha:ta Anssi Heikkilän kanssa. Toivottavasti haluatte auttaa meitä pääsemään jatkoon.

Kristo Salmisen ja Saana Akiolan – Salsaton Salsa ei tuottanut toivottua tulosta vaan pari putosi. Tuomari Jukka Haapalainen antoi palautetta, että rytmi karkasi. Kristo oli iloinen ja ylpeä kokemuksesta TTK:ssa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit