TTK-Anskun muuttunut ilme ihastuttaa – vahva esiintymismeikki vaihtui luonnolliseen rusketukseen ilman ehostusta

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija ja koreografi Ansku Bergström on reissannut puolisonsa nyrkkeilijä Elina Gustafssonin kanssa jo tovin. Pariskunta nauttii Afrikan safareista matkan loppuhuipennuksena. Ansku on totuttu näkemään viimeisen päälle meikattuna ja laitettuna tanssikuvioissa, mutta nyt nainen on kuin eri ihminen. Kimallus on vaihtunut rentoihin safarivaatteisiin ja meikitön Ansku ihastuttaa luonnonkauneudellaan.

Ansku kertoo viimeisesta etapista Instagramissa: ”Täällä ollaan. Meidän viimeinen matkakohde ennen paluuta. Eilen illalla saavuttiin ja oltiin 1 yö lentokenttähotellissa. Tänään suunnattiin sitten kohti Masai Maraa (luonnonpuisto), jossa meillä odottikin sitten telttayöpyminen.. Mutta se olikin sitten vähän isompi teltta. Kiitos @matkatoimistoaventura tästä yllätyksestä. Niin huikean hieno paikka Sala’s camp. Illalla ei saa lähteä teltasta yksin ilman vartijaa, koska alue ei ole aidattu.. Eli soitto radiopuhelimella ja vartija hakee dinnerille. I love it. Meillähän on siis koko Kenian ohjelma yllätystä täynnä”

Luonto on lähellä Keniassa ja Ansku kertookin villieläinten ensikohtaamisesta:”Meillä kävi myös onni:nähtiin matkalla leijonia 2m etäisyydeltä.. Vähän meinasi jännittää
Luulin et matkataan suoraan hotellille niin siitä tulikin kiertoajelu missä nähtiin:leijonia, elefantteja, kirahveja, buffaloita, antilooppeja ja bumba”

Ansku jakoi myös ikimuistoisimmat hetket Argentiinasta pariskunnan ihanalla yhteisellä videolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ELINA ORVOKKI GUSTAFSSON (@ellugee) jakama julkaisu

Ansku ja Ellu rakastuivat TTK-kisan tuloksena ja he olivat ohjelman ensimmäinen naispari. Seurusteluilmoitus hieman yli vuosi sitten ei tullut yllätyksenä kun parin kemia oli aistittavissa kuvauksissa.

Lue myös: TTK-ohjelmassa nähty naistanssipari Elina Gustafsson ja Ansku Bergström seurustelevat – Katso rakkaudentäyteinen yhteiskuva!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit