Terveysongelmista kärsivä Henna Kalinainen sai pysäyttävän diagnoosin

Kohujulkkis Henna Kalinainen on päivittänyt sairaalakuulumisiaan pienen tauon jälkeen.

Kalinainen joutui sairaalahoitoon huhtikuun alussa verenmyrkytyksen vuoksi, ja naisen tila äityi hengenvaaralliseksi. Henna kertoi tuolloin somessa, että hänen tulehdusarvonsa olivat 400. Lisäksi Hennalla oli vakava keuhkokuume.

Lue myös: Sokkipäivitys! Henna Kalinainen makaa sairaalassa letkuissa: ”Tulehdusarvot 400…”

Henna vietti muutaman päivän hiljaiseloa somesta, kunnes tänään tiistaina (18.4.) hän kertoi lisää tietoa seuraajilleen terveydentilastaan saatuaan huolestuneita yhteydenottoja. Kalinainen kertoo, että oli sairaalassa osastolla oli 3.-11.4, jonka jälkeen hän pääsi kotiin parin päivän päiväksi, kunnes vointi meni jälleen huonompaan suuntaan.

– Olo meni heti huonommaksi ja lopuksi nousi kuume ja hengitysvaikeudet alkoivat. Ambulanssilla Malmille 13.-16.4. Sieltä minut siirrettiin tänne ja täällä ollaan sitkeästi, Henna kertoo.

Henna on tällä hetkellä hoidossa Meilahden kolmiosairaalan keuhko-osastolla.

Kamppailu ei vielä ole ohi.

– Verenmyrkytys on saatu ensimmäisellä osastojaksolla hoidettua, mutta keuhkokuume jatkuu ja minulla oli ensin keuhkoveritulppaepäily mikä muuttui empyeemaksi eli keuhkopussin märkätulehdus, Henna kertoo Instagramin tarinoissaan.

- ILMOITUS -

– Tässä sairaalassa on Suomen paras hoito mulle näihin ongelmiin, joten luotto on kova, että tässä tullaan terveeksi vielä, Henna jatkaa.

Hän myös kiittää ihmisiä saamastaan tuesta ja rukouksista. Henna kertoo saavansa eniten voimaa omasta tyttärestään, josta hän on myös julkaissut kuvan tarinassaan.

Lue myös: Henna Kalinainen suree olevansa pulskemmassa kunnossa kuin koskaan: ”Kaikki mässäilee että, katsokaa mikä läski se on taas”

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]