Isäksi tullut Teemu Packalén lopettaa vapaaottelu-uransa: ”Tyrmäystappiot tuovat terveydellisen riskin”

Varhain maanantaina-aamuna 1.11. esikoislapsensa fitneskaunotar Eevi Teittisen, 32, kanssa saanut UFC-ottelija Teemu Packalén, 34, ilmoitti hetki sitten Instagram-tilillään lopettavansa uransa. Teemu on viettänyt puolisonsa tukena useita päiviä synnytysosastolla, ja ehtinyt ajatella asioita sekä laittaa ne tärkeysjärjestykseen.

Nyt Packalén ilmoittaa lopettavansa riskialttiin lajin.

– Nyt on aika kääntää sivua omassa elämässä ja sitä myöten lyödä hanskat ammattilaisuran puolella naulaan. Mä koin mun uralla mielettömiä tunteita, niin hyvässä kuin pahassa ja oon äärettömän kiitollinen niistä kaikista. On hyvä muistaa myös valmentajaa, valmentajia ja koko tiimiä. Mulla oli mun uralla maailman paras tiimi. Valmentajasta eritoten muodostui mulle todella läheinen ja loppuelämän ystävä. Vitsi mä oon kiitollinen näistä vuosista ja kaikista yhdessä koetuista jutuista, Teemu kirjoittaa.

Teemu kertoo kypsytelleensä päätöstä jo viimeisestä matsista lähtien. Lopettamispäätös oli vaikea.

– Nyt on vain pakko kohdata realiteetit ja todettava ”mä en haluu enään”. Tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu niin uskomattoman hienoja asioita, etten ole valmis laittamaan niitä syrjään saavuttaakseni jotain jota olen jo kenties saavuttanut. Ja mikäli haluan saavuttaa jotain vielä enemmän, niin en edes uskalla ajatella mistä kaikesta pitäisi luopua lisää ja mitä se vaatisi, Teemu kirjoitaa.

Hän painottaa myös, ettei ole valmis tulemaan enää kolmatta kertaa tyrmätyksi häkissä. Packalén on kärsinyt molemmissa viimeisimmässä ottelussaan tyrmäystappion jo ensimmäisessä erässä. Aivovamma on vakava asia.

– Uran loppupään tyrmäystappiot tuovat terveydellisen riskin, jota en myöskään ole enään valmis ottamaan, Packalén kertoo päivityksessään.

Packalén ei sentään ole jättämässä vapaaottelupiirejä kokonaan. Hän aikoo jatkossa keskittyä muun muassa seuratoimintaan ja valmentamiseen.

– Urheilu ja sitä kautta kilpaileminen pysyy mun elämässä aina! Kyllä mua tullaan jatkossa lukkopaini ja BJJ ympyröissä näkemään. Ja tottakai valmentaminen, sekä seuratoiminta on ja pysyy, Teemu kertoo.

– PS. Tätä tekstiä kirjoittaessa istun Tyksin synnytysosaston synnytyssalissa ja katson miten Eevi taistelee jo ties kuinka monetta tuntia! Huh, mun sydän sulaa ja samalla mä tajuan tehneeni niin oikeita valintoja ❤️ PPS. Antakaa anteeksi kirjoitusvirheet, iso mies on liikuttunut, hän lisää loppuun.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Teemu Packalen (@tepack) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Teemu Packalen (@tepack) jakama julkaisu

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén saivat tyttövauvan vaikeuksien jälkeen

 

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagra,

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit