Tanhupallon oma ohjelma (ja Karvamadon) alkaa pian – Kiti Kokkonen julkaisi ennakkokatsauksen tulevasta

Tanhupallon oma TV-sarja alkaa lauantaina 11.9 MTV3-kanavalla. Kiti Kokkonen julkaisi tänään Instagramissa mainoksen omasta ohjelmastaan. Kyseessä on Tanhupallon sanojen mukaan seuraavanlaista: ” Tämä ohjelma on niin kun silleen reality. Vähän niin kun Kardashianit tai niin kun Tempparit. Mutta ei yhtään niin kun pinnallisia juttuja.”

Ensimmäisessä jaksossa vierailee Vesa-Matti Loiri. Aiheena tietenkin silloin luovuus. Mukana on myös Karvamato ja Tanhupallon omin sanoin huippuvieraita: Supernanny Pia Penttala, Kimmo Ohtonen, Cristal Snow, Maaret Kallio, Teemu Laajasalo, Niklas Hagman, Paula Noronen, Kari Enqvist, Annika Saarikko ja Satu Silvo.

MTV Pressin sivuilla kerrotaan, että jokaisessa jaksossa nähdään Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset. Puuhahetkessä luvassa on mm. askartelua ja jumppaa. Päivän postissa vastaillaan viesteihin, kirjeisiin ja kuviin. Uutisotsikoita voimme vaan arvailla, mutta varmasti aikamoisia tietoiskuja luvassa.

Ohjelman ohjaa Joonas Nordman, joka tunnetaan esim. Putous-ohjelmasta. Tanhupallo teki paljastuksia myös Joonaksesta: ” Se on tosi kiva vaikka kerran se oli syönny mun rusinat.”

Kitin postauksen mukaan ja Tanhupallon sanoin: ”Tötörö. Ei oo enää monet vuodet ku tulee telkarist! Hihuu!

Lue myös: Tanhupallo jakoi hauskan kuvan oman tv-sarjansa kuvauksista – Fanit riemastuivat: ”Mä oon niin innoissani tästä uudesta ohjelmasta”

Lue myös: Kiti Kokkonen jännitti TTK julkaisupäivää – ”henkilökohtaisesti suurin haaste tähän mennessä”

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]