Tältä raskaana oleva Minttu Räikkönen näyttää nyt – Katso kuvat vauvakutsuilta!

Kimi ja Minttu Räikkönen, 36, kertoivat vuoden alussa saavansa perheenlisäystä. Samalla pariskunta paljasti, että tuleva lapsi on tyttö.

Lue myös: Iloisia uutisia: Minttu Räikkönen on raskaana!

Tänään torstaina (6.4.) Minttu on julkaissut Instagram-tilillään kuvia eilen pidetyistä vauvakutsuista, jotka järjestettiin Suomessa.

Juhlissa olivat vieraina muun muassa meikkitaiteilija Senay Coco, näyttelijä Monika LindemanDiili -tv-sarjasta tuttu Dora Palmroos, fitnesstähti-somevaikuttaja Sofia Aiello-Tikka, sekä malli Maryam Razavi.

Juhlien järjestäjänä toimi Gugguu lastenvaatemerkki, jonka lähettiläänä Minttu työskentelee. Kutsuilla oli tarjolla herkullisen näköisiä leivonnaisia, ja juhlapaikka oli koristeltu muun muassa eri värisillä ilmapalloilla.

-Hyvä @gugguukidsfashion tiimi.Rakkaat ystävät Olen kiitollinen siitä, kuinka tuettu olette saaneet minut tuntemaan oloni tänä erityisenä aikana. Kiitos, että järjestit niin ihanat kutsut vauvalle ja minulle. En voi kertoa sinulle, kuinka paljon arvostan kaikkea sitä aikaa ja energiaa, jonka käytät siihen, että saat minut tuntemaan oloni rakastetuksi. Rakkaat ystävät. Olen kiitollinen siitä, kuinka tuettu olette saaneet minut tuntemaan oloni tänä erityisenä aikana, Minttu kirjoitti Instagramissa vapaasti suomennettuna.

Selaa kuvat alta:

Kimillä ja Mintulla on entuudestaan kaksi lasta: Robin (2015) ja Rianna (2017).

- ILMOITUS -

Lue myös: Minttu Räikkönen säteilee upeassa raskauskuvassa! – ”Kiitos kaikille”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]