Suvi Teräsniska kertoo saaneensa viestin edesmenneeltä Olli Lindholmilta – ”Olen aika henkinen ihminen”

Vaikeasta kriisistään selviytynyt laulaja Suvi Teräsniska, 33, tekee huomenna perjantaina (24.3.) paluun pitkän tauon jälkeen keikkalavalle, kun hän esiintyy Yö-yhtyeen juhlakonsertissa Tampereen Nokia Arenalle.

Jo kaksi Yö-yhtyeen jäsentä on menehtynyt vuosien saatossa: Olli Lindholm helmikuussa 2019, ja Jussi Hakulinen viime elokuussa.

Lue myös: Kriisin keskellä vellonut Suvi Teräsniska julkaisi harvinaisen päivityksen: ”ollaan vaan möllötetty”

– Perjantain konsertti on yhden aikakauden upea päätös ja minulle henkilökohtaisesti tärkeä etappi. Muistan kun Olli kysyi minulta että voisinko olla mukana Yön 40-vuotiskonsertissa, vaikka mulla omiakin keikkoja riittää ja kalenteri on jatkuvasti täynnä. Sanoin etten mistään hinnasta haluaisi jäädä sieltä pois. Tätä konserttia on siis suunniteltu jo vuosikausia ja nyt se viimein toteutuu, Suvi kertoo omalla Instagram-tilillään tulevasta konsertista.

– Ollia ja Jussia ei korvaa kukaan, mutta heidän tekemänsä ja esittämänsä musiikki on edelleen rakasta tuhansille faneille, siis myös minulle, Teräsniska kirjoittaa ja lisää, että hänen täytyy ruveta verryttelemään äänihuuliaan pitkän tauon jälkeen.

Suvi lisäsi tänään (23.3.) Instagram-tililleen kuvan, jossa hän pitelee kädessään Yön uutta singlejulkaisusta, Viimeiseen auringonlaskuun.

– Olen jo eri yhteyksissä pariin otteeseen kertonut olevani aika henkinen ihminen, Suvi kertoo ja myöntää käyneensä meediolla loppuvuodesta 2019.

Laulaja kertoo meedion piirrelleen hänelle erilaisia kuvia, joista yksi oli kuva auringosta.

– Hän kertoi sen osoittavan valoisaa luonnettani ja siniset pyörteet olivat energiaympyröitä auringon ympärillä. Hän sanoi että viesti tulee ystävältäni, jolle olin aurinko hänen vielä täällä ollessaan. Viesti kertoi myös että ”kuva on laulu, joka on olemassa mutta kaipaa vielä hiomista ja sinun tehtäväsi on nyt löytää se laulu”

Näet kyseisen kuvan selaamalla kuvia alla olevasta upotuksesta:

Vuoden kuluttua Suvi kuuli Yön työstävän keskeneräisestä biisistä valmiiksi.

– Kun kuulin kappaleen nimen olevan ”Viimeiseen auringonlaskuun”, ajattelin että nyt mun täytyy kertoa myös bändille nämä terveiset.

- ILMOITUS -

– Olli niin kuin Jussikin ovat huomennakin läsnä. He ovat osa jotain kaikkivoipaista voimaa, joka tuo lohtua ja rauhaa kaikille meille, niin esiintyjille, taustajoukoille kuin yleisölle. Huomenna lauletaan niin että taivaskin kuulee, Suvi päättää kirjoituksensa.

Teräsniska oli hyvin läheinen ystävä Olli Lindholmin kanssa.

Lue myös: Yö-yhtye julkaisi uuden kappaleen – laulajana Olli Lindholm

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]