Suvi Pitkänen sai häirikköviestin menehtyneen ystävänsä muistokirjoitukseen – ”Olet varmasti hyvin ilkeä ihminen jolla on helvetin paha olla”

Dj ja kauneusyrittäjä Suvi Pitkäsen ystävä ja entinen liikekumppani Jasmine Tukiainen menehtyi keskiviikkona äkillisesti sairaalassa.

Pitkänen julkaisi keskiviikkona Instagramissa yhteiskuvan Jasminen kanssa, jonka yhteyteen Suvi liitti muistokirjoituksen ystävälleen.

– Meidän piti nähdä nyt pian ja suunnitella hienoja juttuja tulevaisuuteen. Sitä ei päivää ei koskaan nyt tule. Oon niin surullinen. Elämä on niin arvaamatonta ja epäreilua, Suvi muun muassa kirjoitti päivityksessään.

Lue myös: Suvi Pitkänen julkaisi koskettavan kirjoituksen ystävänsä Jasmine Tukiaisen muistolla: ”Sitä päivää ei nyt koskaan tule”

Pian julkaisuun ilmestyi kuitenkin törkykommentti eräältä naishenkilöltä. Suvi jakoi viestin Instagram -tarinat-osiossa, ja latasi kiusaajalle samalla suorat sanat.

Viesti kuului näin:

– Tämä nuorten naisten halu olla esillä on jo pelottavaa. Pitää olla isot tissit, huulet töröllä ym. Ei ole seuraajia tarpeeksi, ei olla tarpeeksi halukas. Mitä viestiä tämä antaa? Miksi luodaan naisille näitä paineita? Ja mikä esimerkki on omalla tyttärelleen?, viestissä luki.

Pitkänen ei jäänyt sanattomaksi epäasiallisen viestin jäljeen.

– Millainen ihminen sä olet että tulet kirjoittamaan muistokirjoitukseen tällästä paskaa? Selkeästi haluat että voin vielä huonommin? Eikö teillä somekiusaajilla ole mitään moraalia? Ettekö voi v*ttu pitää vapaapäivää edes silloin kun kaveri kuolee ja on muutenkin paha olla?

– Kaikella kunnioituksella mutta olet varmasti hyvin hyvin ilkeä ihminen jolla on helvetin paha olla, Suvi lataa.

– Ja vastaus sun kysymykseen. Olen varmasti parempi esimerkki mun tyttärille ja monelle muulle lapselle ja nuorelle kuin sinä. Mun ulkonäkö tai sitä koskevat asiat ei loukkaa, satuta tai tapa ketään, mitä kiusaaminen tekee ja pahimmassa tapauksessa voi tehdä.

Suvi jakoi naisen lähettämän viestin Instagram Stories osiossa, ilman sensurointia.

Instagram: @suvipitkanen

Lue myös: Johanna Tukiainen julkaisi koskettavan lapsuuskuvan menehtyneistä siskoistaan: ”Julia ja Jasmine ovat nyt yhdessä taivaassa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit