Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen pyytää anteeksi seuraajiltaan – ”Suomessa maaliskuu on lähes aina vielä talvinen”

Meteorologi ja juontaja Anniina Valtonen, 33, julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän pyytää anteeksi seuraajiltaan Suomessa vallitsevan sään vuoksi.

Anniina julkaisi Instagram-tilillään selfien, jossa hän irvistää ja peittää osittain kasvonsa kädellään.

– Sori te, jotka ehditte jo riemuita kevään tulosta! Vaikka maaliskuu on kalenterin mukaan kevätkuukausi, Suomessa maaliskuu on lähes aina vielä talvinen. Meteorologiassa noudatetaan termisiä vuodenaikoja, eli seurataan vuorokauden keskilämpötilaa. Termistä kevättä odotellaan vielä, sääkaunotar kertoo.

– Suomessa kevät ei koskaan tule yhdellä rykäyksellä, joten tämän viikon lumisateet ei pitäisi olla yllätys… Nyt ei myöskään ole takatalvi, Valtonen kirjoittaa.

Anniinan seuraajia ei näytä lumiset kelit haittaavan.

– Eihän tässä mitään hätää. Hiihtokelit jatkuu, iloitsee eräs.

– Eihän tässä ole mikään kiire talvella vielä väistyä kun onhan vasta maaliskuu ? Ja kun katsoo ulos niin luntakin on vielä oikein mukavasti vaikka aurinko jo hieman lämmittääkin, kommentoi toinen.

– Olihan tämä nyt todellinen isku vasten kasvoja keväisen viikonlopun jälkeen. Jos pitkällä aikavälillä tutkitaan niin onko maaliskuussa yleensä aina näin talvista vai pyrkiikö talvi venymään nykyään pidemmälle kevääseen? yksi seuraaja kysyy.

– Kyllä maaliskuussa on lähes aina näin talvista. Nyt tää vaan tuntuu erilaisemmalta, kun lumet ehti etelässä sulaa todella paljon, Anniina on vastannut.

Anniina on juontanut Ylen Puoli seitsemän -ohjelmaa jo vuoden ajan.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]