Kalenterikohu synkisti Stefan Thermanin mielen: Raju somepäivitys! – ”V*ttu mä sanon että näin tunteisiin ei ole mennyt missään asiassa!”

Stefan Therman on raivostunut Seiska-lehden tekemästä jutusta, jossa kerrotaan, että kohuliikemies jätti opiskelijoiden hyväntekeväisyys-joulukalenterit maksamatta. Stefu lupasi lehden mukaan osallistua opiskelijoiden hyväntekeväisyyskampanjaan 200 eurolla, mutta jätti laskun kuitenkin maksamatta.

Tulistunut Therman julkaisi tänään useita Instagram Stories -päivityksiä, joissa hän solvaa Seiskan lisäksi muun muassa erästä opiskelijaa.

– Yhden saatanan asian haluan todeta!!!!!! Vaikka minulla on vaikeita hetkiä olen aina auttanut muita rahallisesti, ystäviä, tuntemattomia ja hyväntekeväisyyttä!!! Stefu meuhkasi.

– Harvoin itken kaikesta paskasta mitä tulee osa totta osa ei, se tulee myöhemmin esille! Mutta jumalauta taas tämän päivän jutut! Therman manasi.

Seuraavaksi mies jakoi kyseisen Seiskan jutun, jonka otsikko kuuluu ”Stefan Thermanilta törkeä temppu! Teki opiskelijoille julmat oharit ja jätti joulukalenterit maksamatta – Seiska riensi apuun ja kuittasi Stefun velat”

Instagram: @stefutherman

Seuraavaksi Stefu julkaisi tarinat-osiossa kuvakaappauksen keskustelusta, jonka mies oli käynyt kalentereita myyneen naisopiskelijan kanssa.

– Tässä ihminen jolle lupasin hyväntekeväisyyteen 200 euroa kalentereista. En tiedä edes mitä kalentereita, missä lasku, milloin pitää maksaa? Stefu kirjoitti kuvakaappauksen yhteydessä.

Viestissä nainen pahoittelee Stefulle, millainen paskamyrsky asiasta on noussut. Samalla hän toivottaa kuitenkin Stefulle hyvät joulut ja lohduttaa toteamalla, että ”ei kai kukaan enää edes lue tota roskalehteä, joka kirjoittaa älytöntä paskaa”.

– Ei niin vähän päälle miljoona kuukaudessa, Stefu vastasi sarkastisesti takaisin.

HAISTATTI V*TUT OPISKELIJALLE MAKSUN YHTEYDESSÄ

Seuraavaksi Stefu jakoi kuvakaappauksen maksuista vastanneen miesopiskelijan Facebook-profiilista.

– Pitää varmaan tehdä ****** ja seiskasta rahankeräysrikos kahdesta suunnasta maksetaan samat Kalenterit, Stefu kirjoitti kuvakaappauksen yhteydessä.

Seuraavassa Instagram-tarinassa on kuvakaappaus maksusuorituksesta, jonka mukaan kohuliikemies maksoi 200 euron laskun opiskelijan tilille.

Viestikenttään Stefu kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi ”Haista vittu”.

Instagram: @stefutherman

Kyseinen maksuja hoitava henkilö otti pian yhteyttä Stefuun. Viestissä hän pahoitteli kovasti aiheutunutta kohua, ja pyysi, että Stefan poistaisi aiemmat Instagram-tarinat, jotka liittyvät häneen.

– Meikäläisellä ei tässä nyt ole muuta yhteyttä kun transaktioiden organisointi. Lyyääkö kättä päälle sovun merkiks? opiskelija kysyi lopuksi.

Stefu ei ollut vastannut mitään takaisin. Sen sijaan hän jakoi kuvakaappauksen opiskelijan lähettämästä viestistä Instagram-tarinaosiossa.

– Sieltähän se mikkihiiri tuli esille! Stefu kirjoitti kuvakaappauksen yhteydessä.

Kuvamuokkaus, kuvat: Instagram: @stefutherman

KALENTERIKOHUSTA HARMIA

Seuraavaksi Therman harmitteli, että kalenterikohu tuo hänelle harmia Isabella-tyttären koulussa.

– Kiva huomenna avata tyttären joulukalenteri koulussa ja kuulla kun iskä jätti maksamatta jonkun ry:n joulukalenterit! Vittu mä sanon että näin tunteisiin ei ole mennyt missään asiassa! Ja seiskää saatana tämän takana jotka tämän teki! Nyt riitti, Stefu raivosi.

Instagram: @stefutherman

Stefulla oli vielä sana sanottavana poliisistakin.

– On teilläkin vitun poliisi luusereilla aika kuvailla realitysarjoja ja syödä Nesteellä munkkeja! Ehkä Kaivohuoneella Seiska kädessä? Tiedättekö mitä henkinen väkivalta on? Ette näköjään ennen kun tapahtuu fyysistä.

Instagram: @stefutherman

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
19 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit