Williamin fitnessrakas Sonja Aiello kommentoi räppärin rahanpesusyytettä: ”Hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Penelope-kappaleesta tunnettu William, oikealta nimeltään Ville Virtanen, on saanut syytteen rahanpesurikoksesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja sekä mm. 10 kiloa amfetamiinia.

Williamia syytetää siitä, että hän olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa 10 000 euron huumerahat viime kesäkuussa Espanjaan tarkoituksenaan luovuttaa ne liigan pomolle.

Myös Blockfest-festivaalin perustajaa Kalle Kallosta syytetään samankaltaisesta rahanpesurikoksesta.

Ilta-Sanomien mukaan poliisi pääsi väitetyn huumevyyhdin jäljille Anom-puhelimia seuraamalla. Niitä käyttävät rikolliset ympäri maailmaa. Lehden mukaan Kallonen ja Virtanen vaativat, ettei oikeus hyväksyisi heidän osaltaan Anom-viestittelyä todisteeksi.

Asia on parhaillaan käsittelyssä Helsingin käräjäoikeudessa.

William on hengaillut myös Katiska-pomo Niko Ranta-ahon kanssa. Elokuussa 2020 Ranta-aho julkaisi yhteiskuvan artistin kanssa Instagram Stories -osiossa. Ranta-aho lusii pitkää parhaillaan kakkua saamistaan huumausainerikoksista.

”HYVÄ PÄIVÄ MUUTTUI PAINAJAISEKSI”

Williamin tyttöystävä fitnesskaunotar Sonja Aiello murtui uutisesta, ja julkaisi Instagram Stories -osiossa itkuisen päivityksen.

– Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi. Jouduin perumaan päivän menotkin, koska ahdistus ja paha mieli on todella kova, Sonja kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

Sonja pyytää ihmisiä jättämään hänet rauhaan.

– Mä pyydän koko sydämestäni, että jätätte minut tämän asian ulkopuolelle. Se mitä lehdet tai te ihmiset kirjoitatte, ei millään tavalla liity minuun. Älkääkö siis yhdistäkö minua tähän.

– Oon todella surullinen, miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niin kuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, muistakaa se.

Sonja muistuttaa, ettei valheellista tietoa saisi levittää.

– Muistutan myös, että valheellisen tiedon levittäminen on rikos ja siitä joutuu vastuuseen. Joten te ihmiset jotka keksitte perättömiä juttuja, lopettakaa.

Hän myös väittää itse ostaneensa luksusmerkkivaatteensa.

– Harmittaa myös, että näköjään vuonna 2021 nuori nainen ei voi menestyä, tienata omia rahoja ja ostella itselleen kivoja juttuja, vaan aina ajatellaan, että toinen ostaa. Mä voin kyllä sanoa, että aikalailla kaiken olen ostanut itse ja ylpeä siitä.

Sonja Aiello, Instagram

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SONJA AIELLO ⚡️ (@sonjaaiello) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu

Pariskunta suosii muun muassa espanjalaista Balenciaga luksusmerkkiä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SONJA AIELLO ⚡️ (@sonjaaiello) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu

Räppäri Williamin kanssa seurusteleva Sonja Aiello kaahasi 179 km/t satasen alueella!

Räppäri William pääsi yksityiskeikalle Monacoon huvijahdille – Katso kuvat

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit