Rahanpesukohu oli liikaa! Räppäri Williamin fitnessrakas Sonja Aiello jättää somen: ”Voin tällä hetkellä henkisesti todella huonosti”!

Fitness-urheilija Sonja Aiello joutui viime viikolla suuren kohun keskelle, kun hänen räppäri-poikaystävänsä William eli Ville Virtanen sai syytteet rahanpesusta.

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja sekä muun muassa 10 kiloa amfetamiinia.

Williamia syytetään siitä, että hän olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa 10 000 euron huumerahat viime kesäkuussa Espanjaan tarkoituksenaan luovuttaa ne liigan pomolle.

Myös Blockfest-festivaalin perustajaa Kalle Kallosta syytetään samankaltaisesta rahanpesurikoksesta.

Sonja on surenut Instagramissa saaneensa kuraa niskaan, ja fitnesskaunotar on kiistänyt olevansa osallinen Williamin rikosepäilyihin.

– Oon todella surullinen, miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niin kuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, Sonja surkutteli Instagram-tilinsä Stories-osiossa viime viikolla.

Nyt Sonja on julkaissut Instagramissa viestin, jossa hän kertoo jäävänsä sometauolle.

– Haluan olla täysin rehellinen teille: voin tällä hetkellä henkisesti todella huonosti ja koen, että tarvitsen nyt paljon aikaa itselleni ja perheelleni. Aion pitää nyt sometaukoa ja palaan kun taas tuntuu siltä, Sonja kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Toivotan kaikille rauhallista joulun odotusta, Sonja päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SONJA AIELLO ⚡️ (@sonjaaiello) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SONJA AIELLO ⚡️ (@sonjaaiello) jakama julkaisu

Williamin fitnessrakas Sonja Aiello kommentoi räppärin rahanpesusyytettä: ”Hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit