Rahanpesusyytteen saaneen Williamin fitnessrakas Sonja Aiello palasi itkuisten kuvien kera someen: ”Olen itkenyt ja käynyt terapiassa joka viikko”!

Fitness-urheilija Sonja Aiello joutui marraskuussa suuren kohun keskelle, kun hänen poikaystävänsä, räppäri William eli Ville Virtanen sai syytteen rahanpesusta.

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja sekä muun muassa 10 kiloa amfetamiinia.

Sonja vetäytyi nopeasti sometauolle kohun myötä. Hän kertoi Instagramissa saaneensa myös itse paljon kuraa niskaan poikaystävänsä rahanpesusyytteen vuoksi. Fitnesskaunotar on kiistänyt olevansa osallinen Williamin rikosepäilyihin.

Lue myös: Rahanpesukohu oli liikaa! Räppäri Williamin fitnessrakas Sonja Aiello jättää somen: ”Voin tällä hetkellä henkisesti todella huonosti”!

– Oon todella surullinen, miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niin kuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, Sonja surkutteli Instagram-tilinsä Stories-osiossa noin kuukausi sitten.

Nyt Aiello on tehnyt paluun someen. Näin hän kertoo tuntemuksiaan tuoreen Instagram-postauksen yhteydessä:

– Tää kuukausi on pakottanut pysähtymään. Pakottanut lopettamaan suorittamisen ja ennen kaikkea pakottanut pysähtymään miettimään mikä on mulle tärkeintä. Vaikeinta tässä on ollut se, että pystyn myöntämään itselleni väsymyksen ja ahdistuksen, Sonja kirjoittaa.

Toipilaana oleva fitnessvaikuttaja kertoo peruneensa kaikki työt joulukuulta.

– Peruin mun kaikki työt tältä joulukuulta koska koin, että nyt jos koskaan on laitettava oma hyvinvointi ja jaksaminen etusijalle, hän kertoo.

– En varmaankaan olisi vieläkään omaa jaksamista kyseenalaistanut ellei kaikki paine ja ilkeät kommentit mitä sain olisi romuttanut minua. Pari viikkoa sitten päätin, että nyt olisi pienen tauon paikka töistä sekä ylipäätään somesta. Tämän ansiosta pysähdyin ja kohtasin oman olotilan, mikä ei todellakaan ollut hyvä eikä vieläkään täysin ennallaan. Päivä päivältä parempaan suuntaan.

Sonja kertoo käyneensä myös terapiassa.

– Olen tämän sometauon aikana: nähnyt mulle rakkaita ihmisiä, treenannut, itkenyt, nauranut, käynyt joka viikko terapiassa, käynyt hieronnassa, käynyt kahvilla kahden haastelaisen kanssa jotka halusivat antaa mulle joululahjan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SONJA AIELLO ⚡️ (@sonjaaiello) jakama julkaisu

Aiello jatkoi aiheesta vielä Instagram-tarinat osiossa.

– On ollut kyllä vaikea kuukausi. En oo pitkään aikaan voinut niin huonosti mitä pari viikkoa sitten voin. Mulla on rintaa puristanut melkein kokoajan, oon ollut tajuttoman väsynyt, ahdistunut sekä lamaantunut, Sonja kirjoittaa itkuisen kuvan yhteydessä.

– Somebreikki teki hyvää ja nyt tänä päivänä kaikki on huomattavasti paremmin. Mulla toki omat möröt kummittelee päässä silloin tällöin mutta todella paljon paremmin voin mitä muutama viikko sitten. Oon käynyt nyt kerran viikossa terapiassa ja ehdottamasti aion siellä jatkaa! Tekee erittäin hyvää avaa tuntemuksia tuntemattomalle.

Kuvakaappaus: Instagram: Sonja Aiello

– Koen, että yksinkertaisesti ei ollut muuta vaihtoehtoa. Joko mä sivuutan oman olon ja se kostautuu jossain kohtaa kahta kovemmin tai sitten teen sen nyt. Onhan mulla tottakai ollut aika iso taloudellinen menetys kun peruin kaikki työt tältä kuulta mutta loppujen lopuksi se on kuitenkin vain rahaa? Kuulostaa ihan hirveältä, älkää käsittäkö väärin! Mutta eihän omaa hyvinvointia/jaksamista voi verrata rahan kanssa, Sonja kirjoittaa.

– Sekä sitten haluan pitää tämän mun menon suht aitona tai niin aitona kun vaan voin, niin ei mulla vaan yksinkertaisesti ollut mitään kivaa sanottavaa tänne.  Olin aina sanonut, että jos ei tunnu siltä että nyt haluaa päivitellä niin silloin en päivittele.

Kuvakaappaus: Instagram: Sonja Aiello

Rahanpesukohu oli liikaa! Räppäri Williamin fitnessrakas Sonja Aiello jättää somen: ”Voin tällä hetkellä henkisesti todella huonosti”!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit