IS: Sofia Belórfin valekirjan takana Janne Tranbergin entinen jengikamu!

Iltasanomat uutisoi, että kohukaunotar Sofia Belórfin huijauskirjan takana on ex-Cannonball johtohahmo Janne ”Nacci” Tranbergin entinen liivitoveri.

IS:n mukaan mies on syytteessä veropetoksesta Janne ”Nacci” Tranbergin jutussa.

Lue myös: IL: Sofia Belórf joutui erikoisen huijauksen uhriksi – Kiistää jyrkästi: ”Ei tietenkään ole mun kirja”

Hesburgerking nimiselle kirjalle perustettiin myös nettisivut. Kirja käsittelee Katiska-huumevyyhtiä ja esittelytekstissä kerrotaan seuraavasti:

Kuka on Hesburgerking? Millainen kuvio Katiska-vyyhdin taustalla oikeasti oli? Esikoiskirjailija Sofia Belorf kertoo sen mitä kukaan muu ei kerro.”

Syyttäjien mukaan Tranberg käytti verkon huumekaupassa nimimerkkiä Herburgerking.
Iltasanomien mukaan kirjan kustantaja on helmikuussa perustettu yhtiö Costa del Crime Oy. Yrityksen ainut hallituksen jäsen on 48-vuotias mies, joka lehden mukaan on eronnut tällä viikolla lvi-yrityksen hallituksesta.

Kumpikin yhtiö on ilmoitettu Suomessa kaupparekisteriin ja molempien osoitteet johtavat Espanjan Marbellaan.

Hesburgerking-kirjaa myyneet verkkokaupat ovat poistaneet kirjan myynnistä. Sofia Belórf tekee asiasta tutkintapyynnön, ja kohukaunottaren asianajajan Paul Perovuon mukaan tutkintapyyntö koskee epäiltyä kunnianloukkausta ja identiteettivarkautta.

Hesburgerking kirjan kirjoittanut henkilö on puolustautunut nettisivuillaan, että kyse on salanimestä. ”Sofia Belorf” salanimestä nimestä puutuu myös Belórfin diakriittinen merkki. Oikean Sofian virallinen sukunimi on lisäksi kaksiosainen aiemman avioliiton vuoksi. Sofian oikea koko nimi on siis Sofia Jessica Belórf-Nousiainen.

– Tämä on silkkaa saivartelua. On selvää, että tässä pyritty hyödyntämään oikean Sofia Belórfin julkisuusarvoa, Perovuo kommentoi Iltasanomille.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
30 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit