Sofia Belórf kertoo suhteestaan Niko Ranta-ahoon: ”Olin kauhean ylpeä siitä, että minulla oli rehti, suomalainen bisnesmies”

Katiska-käräjillä 80 päivän ehdolliseen vankeuteen huumausainerikoksesta ja rahanpesusta tuomittu Sofia Belórf, 31, seurusteli huumepomo Niko Ranta-ahon, 35, kanssa vuosina 2018-2020. Ex-pari asui Ranta-ahon hulppeassa villassa Marbellassa Puerto Panúksen hienostoalueella.

Ruutu+:n Katiska-dokumenttisarjan tänään maanantaina (31.1) ilmestyneessä jaksossa Belórf avautuu luksuselämästään Espanjassa. Belórf väittää jaksossa, ettei hän osannut aavistaa Nikon sotkeutuneen rikolliseen bisnekseen.

Belórf kertoo, ettei hän voinut sietää Nikon linnakundikavereita, joiden hän arveli olevan kaidalla tiellä. Sofia kertoo, ettei hän voinut tuolloin aavistaa, että Ranta-aho oli heidän pomonsa.

– Kyllähän ne viestit on tullut julki, joissa me riidellään just näistä aiheista. Mä en jaksanut niitä linnakundikavereita, mutta enhän minä silloin käsittänyt, että Niko on se heidän pomonsa, Belórf toteaa ohjelmassa.

Tiätämätön Sofia kertoo olleensa onnellinen Espanjassa ja ylpeä Nikosta.

– Minä olin kauhean ylpeä siitä, että siellä, jossa kaikkien muiden poikaystävät olivat rikollisia, minulla oli rehti, suomalainen bisnesmies, Sofia kertoo dokumentissa.

Dubain-reissu

Yhteisellä Dubain-matkalla Sofia huomasi, ettei Niko voi hyvin. Sofia kertoo, että Niko joi matkan aikana päivittäin kännejä, jollaisia Sofia ei ollut tottunut näkemään.

– Huomasin, että nyt on jotain outoa. Se meni aina parvekkeelle puhumaan hirveen pitkiä, yli tunnin puheluita, Sofia kertoo.

Niko kertoi Sofialla auttavansa kavereitaan, jotka olivat jostain syystä otettu kiinni. Elämässä pyörineet rikolliskaverit aiheuttivat ex-pariskunnan suhteessa myös riitatilanteita.

– Ihmettelin, että miksi hän ottaa ne kauhean raskaasti. Niko ei muusta puhunut. Meille tuli riitakin kerran dinnerillä, kun hän vaan jauhoi tota. Sanoin, että onko mitään muuta puheenaihetta, Sofia muistelee.

Sofia kertoo jaksossa myös, että hänen ja Nikon suhde oli valtava rakkaustarina. Sofia kokee myös, että Nikossa on paljon hyvää ja kiltteyttä.

– Vaikka hän teki mulle niin törkeen tempun, niin mä en kuitenkaan vihaa Nikoa missään tapauksessa. Mä toivon hänelle oikeesti hyvää. Mä nään sen hyvän tyypin edelleen siellä takana, Sofia kertoo.

Katiska-dokumenttisarja on katsottavissa Ruutu+:sta.

Vankilaan tuomittu Katiska-huumepomo Niko Ranta-aho ei kadu mitään: ”Istun tuomioni kitisemättä ja elämä jatkuu”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
13 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit