Sofia Belórf järkyttyy ex-poikaystävänsä Stefan Thermanin riehumisesta: ”Mun elämä on kuin sairaimmasta Kauniista ja rohkeista!”

Sofian salaisuudet -sarjasta ilmestyi torstaina (21.7) jälleen kaksi uutta jaksoa.

Toukukuussa kuvatussa 12. jaksossa keskitytään Sofia Belórfin ja liikemies Stefan Thermanin rumaan eroon. Jaksossa Sofia ja Stefu eroavat lopullisesti, ja Sofia muuttaa yksin uuteen vuokra-asuntoon, joka paljastui sittemmin ex-rakas Niko Ranta-ahon siskon asunnoksi.

Lue myös: Sofia Belórf muutti Niko Ranta-ahon siskon asuntoon – Stefan Therman hermostui ja heitti exänsä ryysyt ulos ikkunasta: ”Marokkolainen hu*ra”!

Belórf kertoo jaksossa löytäneensä 80 neliöisen asuntonsa suhteiden kautta.

Sofia keräilee muuttomiesten avustuksella tavaroitaan, kuten muun muassa lukuisia merkkilaukkuja sekä -kenkiään. Mukaan tarttuu myös sisustusesineitä. Sofia paljastaa samalla ettei Stefu halunnut olla kotona hänen pakatessa tavaroitaan.

Stefan oli esittänyt Sofian mukaan yhden toiveen koskien muuttoa.

– Hänen ainoa toivomus oli, että ”älä ota ihan kaikkea”, Sofia kertoo Stefun pyytäneen.

Sofian mukaan erilleen muuttaminen ja eroaminen oli hänen päätöksensä.

– Ehkä se oli raskaampaa Stefulle. Hän sanoi, että ei koskaan tule ketään muuta. Hän on päättänyt että me ollaan lopun elämää yhdessä, ja että mä tulin vain ottamaan happea.

Sofia sanoo pariskunnan ajatusten olevan ristiriidassa keskenään.

– Totuushan on se, että toinen ei haluaisi yhtään erota. Jos mä nyt sanoisin, että mä kadun tätä mun päätöstä, niin Stefuhan hoitais minuutin päästä muuttofirman, Sofia selostaa.

Kesken muuttopuuhien Sofian puhelin soi. Langan toisessa päässä on Therman.

– Ei älä nyt taas… tää on mullekin ahdistavaa, niin älä pliis tee tästä vaikeampaa, Sofia vaikeroi puhelimessa.

Belórf väittää puhelimessa ex-miehelleen ottaneensa uuteen kotiinsa vain hänen ”omia” tavaroitaan. Puhelun perusteella Stefu ei ole asiasta täysin samaa mieltä.

– En mä vienyt kaikkea sieltä, mä en vienyt ihan kaikkea… Mä otin ne mitkä on mun… eli ne kaks… ne mustathan on mun ja se valkonen on sun, Sofia huokailee luuriin.

Jakson lopussa Sofialle paljastuu, miten Stefu heittelee hänen vaatteitaan ja matkalaukun ulos parin yhteisestä asunnosta.

– Hei ei v*ttu. Nyt se heittelee tuolla noita… Sofia kiroaa nähdessään Instagram Stories -videon, jossa raivostunut kohuliikemies heittelee tavaraa kattohuoneiston ikkunasta rakennuksen sisäpihalle.

– Ei v*tun v*tun v*tun v*ttu, järkyttynyt Sofia jatkaa kiroilua kameran edessä.

Sofia järkyttyy nähdessään kohutun videon. Kuva: Discovery +

Sofia sanoo, että hänen työpäivänsä keskeytyi selkkauksen vuoksi. Samassa hän lähtee paikan päälle tsekkaamaan tilannetta. Automatkalla Sofia puhkeaa kyyneliin.

– Tämä on niin kuin jostain sairaimmasta Kauniista ja rohkeista tää mun elämä, Sofia surkuttelee.

Seuraavassa hetkessä kohujulkkis juttelee puhelimessa poliisien kanssa, jotka ovat ottaneet raivostuneen ja verisen Thermanin kiinni.

Sofia kertoo, ettei halua nousta autosta, sillä paikalla on sivullisia ihmisiä sekä paparazzeja ihmettelemässä tilannetta.

– Minulla oli sellainen etiäinen koko ajan, että tämä oli tikittävä aikapommi ja viimeiset hetket ja viikot tuolla asunnossa… Minun oli lähdettävä ennen kuin jotain pahaa tapahtuu, Sofia pohtii jakson lopussa.

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa ilmestyy torstaisin discovery+ -palvelussa.

Sofia Belórf muutti Niko Ranta-ahon siskon asuntoon – Stefan Therman hermostui ja heitti exänsä ryysyt ulos ikkunasta: ”Marokkolainen hu*ra”!

Katso kuva: Sofia Belórf keikisteli peilin edessä alasti tv-sarjansa jaksossa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
12 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit