PEPPUIMPLANTIT!? Sofia Belórf kuvasi itseään paljastavissa bikineissä: Kohukaunottaren muodokas takapuoli herättää keskustelua

Suomalais-marokkolainen seurapiirikaunotar Sofia Belórf seurustelee onnellisesti liikemiesmiljonääri Stefan ”Stefu” Thermanin kanssa.

Kerroimme sunnuntaina miten kohupari vietti viikonloppua kesäisessä Hangossa. Belórf pääsi nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä upeissa merimaisemissa. Kaunotar otti aurinkoa pienissä valkoisissa bikineissä, ja jakoi tästä videoklippejä Instagram-tililleen.

Bikinikuvista kohu

Kuvissa joissa Sofia makoilee selin aurinkotuolissa paljastuu naisen lähes luonnottoman muhkea takapuoli. Netissä aiheesta nousi kiivas keskustelu, jo monet epäilevät että pelkällä kuntosalitreenillä peppua ei ole hankittu.

Lue myös: Sofia Belórf paljasteli bikineissä Hangon auringon alla! – Katso ennennäkemättömän rohkeat kuvat

Alla kohua aiheuttaneet kuvat:

Lue myös: Ohhoh ST CAPITAL kuljettaa! Tuleva rouva Therman matkustaa luksustyyliin – Katso kuvat!

Sofia sai kylmää kyytiä Katiska-dokumentin toisessa jaksossa

Tänään maanantaina Ruutu+-palveluun ilmestyi toinen jakso Katiska-dokumentista, joka kertoo Sofian ex-avopuolison Niko Ranta-ahon tekemistä huumerikoksista.

Ranta-aho ei esittelyitä kaipaa, sillä mies on ollut otsikoissa viime heinäkuusta lähtien, jolloin ex-pariskunta pidätettiin Helsingissä Katiska-huumevyyhtiin liittyen.

Dokumentin toisessa jaksossa ääneen pääsee mm. Ranta-ahon espanjalainen ystävä Niklas sekä Katiska-huumevyyhdin toinen pääsyytetty Janne ”Nacci” Tranberg.

Sofia saa dokumentissa kylmää kyytiä, kun sekä Tranberg, että Niklas haukkuvat Belórfin ”pahimman luokan kullankaivajaksi”.

– Silloin, kun Niko ja Sofia ovat tavanneet, Niko kertoi tavanneensa tällaisen Sofian. Minähän sanoin heti silloin, että tämä on pahimman luokan kullankaivaja tämä mimmi. Tiedätkö mitä se tarkoittaa, Janne Tranberg kertoo dokumentissa.

Lue myös: Ohhoh, Sofia Belórf haukuttiin lyttyyn Katiska-dokumentissa: ”Pahemman luokan kullankaivaja!”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
21 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit