Seiska: Sofia Belórf käyttäytyi ala-arvoisesti ja haistatteli Niko Ranta-ahon isälle

Instagram

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti paljasti Iltalehdelle pääsiäisen tienoilla eronneensa Stefan ”Stefu” Thermanista kolmiodraaman seurauksena, johon liittyy entinen fitnesskaunotar Sofia Belórf.

Sofia ja Stefu alkoivat hengailla yhdessä julkisesti tämän jälkeen, eivätkä enää pystyneet pitämään näppejä erossa toisistaan. Molemmat kiistivät suhteen tuolloin. Stefan julkaisi äskettäin Instagram-julkaisun, jonka yhteydessä hän kertoo olevansa rakastunut, ja kehenkäs muuhunkaan kuin Sofiaan.

Belórf sai pikahäädön katiska-vyyhdistä vankeudessa istuvan Niko Ranta-ahon isän omistamasta Helsingin Erottajan asunnosta, sen jälkeen kun Sofia ilmoitti eroavansa Nikosta.

– Nikon isä ilmoitti Sofialle, että tämä joutuu muuttamaan välittömästi pois isän omistamasta luksusasunnosta Helsingin Erottajalta. Isä antoi Sofialle armonaikaa muutaman päivän, Sofian lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Nyt Seiska uutisoi, että Sofia olisi haistatellut Niko Ranta-ahon Esa-isälle, ja samalla välit Nikon siskoihin olisi myös menneet huonoiksi.

Sofian lähipiiri paljasti Seiskalle, että kohukaunotar hoiti asian loppumetreillä ala-arvoisesti.

– Sofia rupesi haistattelemaan isälle. Myös välit siskoihin muuttuivat jäätäviksi, ja siskokset esimerkiksi lopettivat Sofian seuraamisen Instagramissa.

– Sofia ja Niko ehtivät seurustella vain kahdeksan kuukautta ennen kuin Niko vangittiin. Silti Ranta-ahot antoivat Sofian asua ilmaiseksi miljoonakodissa ja tukivat tätä rahallisesti. He myös ostivat Sofialle Dubain-matkan ja järjestivät joulun, mutta Sofia ei osoittanut minkäänlaista kiitollisuutta, lähipiiri kertoo Seiskalle.

Sofia kiistää tuoreet väitteet Instagramissa.

– Jälleen kerran valetta koko juttu. Uskomatonta miten voidaan kirjoittaa asioita tarkistamatta onko ne edes totta, Sofia kirjoittaa.

Instagram

 

View this post on Instagram

 

Summer – I see you! 🌞 Kiitos teille ihmiset kivoista, tsemppaavista viesteistä. Jokainen on ❤️🙏🏽

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit