Kohujuristi Sini Liljeqvist osallistui vuosi sitten Big Brother -ohjelmaan – Vasta nyt elämä alkaa normalisoitua

Räväkkä porilaisjuristi BB-Sini Liljeqvist joutui viime syksynä kohun keskelle käyttäydyttyään hieman villisti Big Brother -talossa.

Sini poistui talosta, kun hän sai tietää miehensä jättäneen avioerohakemuksen. Sini nukkui BB-talossa mm. sinkkumiehen Artun kanssa lusikassa, ja viihtyi muutenkin nuoren komistuksen seurassa. Myöhemmin hänet myös irtisanottiin aviomiehensä omistamasta asianajotoimistosta.

Nyt hän on julkaissut Instagramissa päivityksen, josta paljastuu, että nyt paluu normaaliin työelämään on koittanut.

– Minulla oli tänään ”paluu kotiin”, Sini kertoo Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Hän paljastaa käyneensä vasta nyt ensimmäistä kertaa käräjäoikeudessa pitkän tauon jälkeen.

– Jännitin jonkin verran tuttujen näkemistä, mutta ihan suotta. Heti turvatarkastuksessa sain vartijalta kommenttia, kuinka on kiva, että olen tullut takaisin, Sini kertoo.

– Muutenkin kaikkien tuttujen kanssa smal talk lensi samaan vanhaan malliin. Minua ei oltu unohdettu, eikä myöskään muisteltu välissä tapahtuneita asioita, aivan kuin asiat olisi niin kuin ennen, hän jatkaa.

– Tämä on päivä päivältä vain helpompaa. Ihana normaali elämä!, Sini hehkuttaa.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön , (@aa_sinililjeqvist) jakama julkaisu

TYÖSUHDE PÄÄTTYI TYLYSTI

Sini kirjoitti syyskuun alkupuolella Instagramissa, miten hänen työsuhteestaan päätettiin lopettaa hänen aviomiehensä omistamassa asianajotoimistossa.

– Noin vuosi sitten jäin jonkinlaisen kohun saattelemana pois silloisesta työpaikastani. Oli ilmeisesti mennyt tunteisiin osallistuessani reality-ohjelmaan ja lukemattomat ihmiset olivat alkaneet häiriköidä työpaikkaani ja kuuden ihmisen työpäivät menivät minusta ”innostuneiden” häiriköiden vuoksi ihan sekaisin, Liljeqvist kirjoitti.

Olisin todellakin ollut valmis itse ilmoittamaan, että siirryn sivuun työstäni. Oli hirveää nähdä osallistumiseni vaikutukset toimistoon. Kanssani ei kuitenkaan keskusteltu mistään tiedotteesta ennen kuin sellainen julkaistiin päiväunieni aikana, hän jatkoi.

BB-tähti paljasti, ettei hänelle kerrottu etukäteen potkuista.

– Sain lukea sivuun siirtämisestäni uutisista. Tämä satutti suunnattomasti. Yhteydenotot olivat puhdasta häiriköintiä ja koen, että minua rankaistiin siitä, että jouduin häiriköinnin kohteeksi. Lisäksi rankaisu oli pahin mahdollinen. Vaikka melkein kaiken muun kanssa voin vitsailla ja pelleillä, niin urani ja työasiat ovat olleet minulle aina pyhiä, Sini kertoi.

Lue myös: Oho! BB-Sini onnitteli nettikiusaajiaan: ”Saitte tuhottua minut, identiteettini ja urani”!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit