Shirlyn ja Sannin perhe sai puoli vuotta sitten uuden jäsenen – ”Pena ei tykänny siitä, että huomio piti jakaa uuden tyypin kaa”

Sanni ja Shirly Karvinen hankkivat puoli vuotta sitten uuden pikkuhauveli Lucin (Lucifer) entisen koiransa Penan kaveriksi. Kaikki ei kuitenkaan sujunut ihan niin mallikkaasti alusta saakka. Shirly avautui asiasta Instagram-julkaisussaan:

”Siitä on jo 6kk kun Luci muutti meille. ❤️

Ensimmäiset kuukaudet oli aika vaikeita: Pena ei tykänny siitä, että huomio piti jakaa uuden tyypin kaa, kaikki pelotti, eroahdistus, painoa ei tarttunu millään ja eläinsairaalakin tuli tutuksi. Ehkä vähän pelkäsin yön pimeinä hetkinä, et teinkö mä virheen ja koirat kärsii. En mä sitä tietenkään ääneen sanonu ees itelle, kunhan googlettelin päivittäin, et miten muiden kodinvaihtajat on kotiutunu vai oonko mä vaan epäonnistunut.

Mä tiedän, et siel on paljon koiranomistajia ketkä saattaa välillä epäröidä itseään ja kokea myös huonoja fiiliksiä. Et oo ainoa! Kärsivällisyyttä. ❤️ Suhteen rakentaminen ja kotiutuminen vie aikaa. ET ole epäonnistuja vaikka se veis pidempään kun mitä ajattelit.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

Onneksi Pena lopulta tottui uuteen tilanteeseen ja Shirly kertoi nyt olevan paremmin kuin hyvin:

”Pena ja Luci lopulta ystävysty ja on veljeksiä (tai rakastavaisia, en oo viel varma), Luci on nykyää ponteva poika ja saanut niin paljon itsevarmuutta näinkin lyhyessä ajassa. Se tuo niin paljon onnellisuutta elämään, et saatiin Luci meidän perheeseen.

Ps. Viimenen kuva on Penasta ku se nukkuu. Se aina kuorsaa tollee silmät vähän auki, et valkuaiset näkyy”, paljasti Shirly Instagramissa.

- ILMOITUS -

Shirly kävi myös muuttamassa ulkomuotoaan ja hankki hiuksiinsa pidennykset.

”Yhtäkkii 20cm pidempi talvipiiska, maybe she’s born with it or maybe it’s Suomen parhaat tukkavelhot ja 7 pakettia magoja, hehe.

Se on niin inspiroivaa kun jengi tekee täysillä ja intohimolla omaa juttua. Muistan nuorena, et kampaamoon meneminen aina vähä jännitti ku sielt saatto kävellä ulos millä tahansa lopputuloksella, mut sitä ei oo kyl vuosii tarvinnut kokea”, jakoi Shirly Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Lue myös: Shirly Karvinen otti varaslähdön joulufiilistelyyn Joulupukin maassa – ”Rakastan Lappia!”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]