Semifinaalissa karsiutunut Signmark kertoo olevansa uupunut – Lue räppärin avautuminen TTK-matkasta

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman sunnuntain semifinaalissa kisasta karsiutuivat artisti Signmark eli Marko Vuoriheimo ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen.

Vuoriheimo joutui vaihtamaan tanssiparia kesken kilpailun, kun hänen alkuperäinen tähtiopettajansa Anniina Koivuniemäki, 27, vetäytyi yllättäen pois kisasta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Seiska-lehti uutisoi äskettäin, että Signmark TTK-kuvausten vältteli toimittajia katoamalla studion uumeniin. Lehden mukaan räppäri teki lehdistölle törkeät oharit.

Lue lisää: Seiska: Tanssikisasta pudonnut Signmark teki törkeän tempun TTK:n kulisseissa!

Nyt Signmark on julkaissut Instagram-tilinsä Stories -osiossa päivityksen, jossa hän avautuu TTK-kokemuksestaan. Hän kertoo kirjoituksessaan olevansa uupunut mutta onnellinen.

– TTK-Matkamme Katrin kanssa päättyi 13.11 semifinaaleihin. Takana on 15 viikkoa tanssin ja kovan harjoittelun täyteistä elämää. Olo on kaiken uupumuksen keskellä pääasiassa onnellinen. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että sain mahdollisuuden olla mukana ja oppia tanssimaan huippuopettajien opetuksessa ja kokea tanssin ilon. Isoin ja nöyrin kiitos kuuluu teille kaikille kannustajille, äänestäjille ja tukijoukoille. Ilman teitä en olisi päässyt näin pitkälle, Marko Vuoriheimo kirjoittaa.

Sunnuntain (20.11) finaalissa nähdään tanssiparit Benjamin Peltonen ja Saana AikiolaSonja Kailassaari ja Matti Puro sekä Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Signmark (@signmarkmusic) jakama julkaisu


Lue myös:

Tanssija Anniina Koivuniemi otti hatkat TTK:sta – Seiska ryhtyi selvittämään asiaa: ”Tästä voisi olla paljonkin sanottavaa…”

Tanssija Anniina Koivumäki jäi pois TTK:sta hämäristä syistä – näin julkkikset reagoivat kohuun

Tanssiparinsa hylkäämäksi tullut Signmark julkaisi koskettavan tekstin TTK-matkastaan

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit