Tanssija Anniina Koivuniemi otti hatkat TTK:sta – Seiska ryhtyi selvittämään asiaa: ”Tästä voisi olla paljonkin sanottavaa…”

MTV3 uutisoi sunnuntaina, että Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpailevan räppäri  Signmarkin tanssinopettaja vaihtuu välittömästi. Anniina Koivuniemen tilalle astuu Katri Mäkinen.

Anniina kommentoi yllättävää päätöstään hiljattain Instagram-tilillään.

– Elämä ei aina mene niinkuin sen odottaisi menevän. Näin kävi syksyn TTK-rupeaman kohdalla ja se matka päättyi kohdallani aikaisemmin kuin oli tarkoitus. Henkilökohtaiset syyt ovat henkilökohtaisia syystä ja uskon, että jokainen teistä osaa kunnioittaa yksilön oikeutta pitää yksityisasiat yksityisinä, Anniina muotoili.

Seiskan tavoittama Anniina ei halunnut kommentoi asiaa. Tanssijan kaksi lähipiiriin kuuluvaa henkilöä ovat kuitenkin antaneet lehdelle kommentteja asiasta. Kumpikaan ei kuitenkaan kerro mistä Anniinan poisjäännissä on kyse.

– Asia on kuitenkin sellainen, että siitä on lähes mahdotonta puhua, ellei Anniina itse halua tuoda asiaa julki, Seiskalle kerrotaan.

– Tästä voisi olla paljonkin sanottavaa, mutta parempi kuin en sano yhtään mitään, toinen kertoi.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan kukaan ei ole halunnut kommentoida TTK:n kulisseissa tapahtunutta erikoista tapahtumaa omalla nimellään sanallakaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Signmark (@signmarkmusic) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit