Tällä harjoitteella selkäkivut ovat historiaa ja vyötärö kaventuu parin viikon jälkeen

Tämä japanilaisen Toshiki Fukutsujin kehittämä yksinkertainen harjoite korjaa ryhdin, parantaa selkäkivut ja hoikentaa vyötäröä ja vatsaa.

Menetelmä on turvallinen myös selkäkivuista kärsiville ihmisille, harjoitteen säännöllinen toisto vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, ja saa nivelet liukumaan oikeille paikoilleen.

Ohje:

Kääri pyyhe rullalle ja sido se esimerkiksi narulla, että pyyhe pysyy tiukasti rullalla. Laita rulla tämän jälkeen lattialle, kovalle pinnalle. Mene makaamaan pyyherullan päälle siten, että se on selkäsi alla, navan korkeudella.

Suorista jalkoja ja levitä ne hartioiden leveydelle. Ojenna kätesi pään yli, ja käännä kämmenet osoittamaan lattiaa kohti, siten että pikkurillit koskettavat toisiaan. Asento voi aluksi tuntua hankalalta, ja jopa tuskalliselta, mutta yritä pysyä asennosssa mahdollisimman pitkään. Ajan myötä totut harjoitteeseen ja pystyt olemaan siinä viisi minuuttia helposti.

Toista harjoite kolme kertaa päivässä. Jos olet tehnyt kaiken oikein, huomaat kahden viikon kuluttua selkäkipujen hellittäneen, ja vyötärön kaventuneen!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit