Seiska löysi Sami Uotilan ja kysyi suoraan: Onko ero Kertusta totta?

Salatut elämät -sarjasta tunnettu Sami Uotila näyttelee parhaillaan Kangasalan kesäteatterissa Vaimoni Maurice -nimisessä näytelmässä. Samassa näytelmässä esiintyy monia muitakin Salkkarit-tähtiä, kuten Pete Lattu, Monika Lindeman, Teemu Lehtilä, Sampsa Tuomala ja Inna Tähkälä. Ohjaajana toimii Salkkarit-legenda Esko Kovero.

Salattujen elämien kuvauksissa vuosia sitten rakastuneet Uotila, 53, ja Kerttu Rissanen, 28, muuttivat hiljattain eri osoitteisiin Helsingissä. Isosta ikäerostaankin tunnettu pariskunta ei ole kuitenkaan hiiskunut erosta sanaakaan.

Nyt Seiskan toimittaja on matkustanut Kangasalalle, napannut Samia hihasta kiinni ja kysynyt kuuman kysymyksen, joka on kaikkien suomalaisten huulilla: Onko eri osoitteisiin muutto merkki siitä, että pari on eronnut?

Lue myös: Nyt se on varmaa: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat eri osoitteisiin

Näin Uotila vastasi lehdelle:

– Omasta mielestäni se (että olen pitänyt yksityiselämäni julkisuudesta poissa 30 vuotta) on ollut hyvä juttu. Reilun vuoden takainen Yökylässä Maria Veitola -ohjelma oli kuitenkin tosi upea kokemus.

– Pian sen jakson jälkeen alkoi kuitenkin taas tuntua siltä, että olen aina tykännyt suojella yksityiselämääni. Eli jos olen ollut nyt tämän tiimoilta hiljaa, niin se ajatus on syntynyt jo reippaasti yli vuosi sitten, näyttelijä kuittasi eikä kommentoinut asiaa sen enempää.

Eli toisin sanoen vastausta erokysymykseen ei saatu.

Lähde: Seiska

Lue myös: Seiska: Kerttu Rissanen itki yksin ravintolassa Samin muuttopäivänä

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit