Oho! Sami Uotilasta eronnut Kerttu Rissanen ei jäänyt yksin!

Gekkonen uutisoi hiljattain, että Kerttu Rissanen, 28, ja Sami Uotila, 53, aka Salkkarit-pariskunta on muuttanut eri osoitteisiin yhteisestä Helsingin keskustassa sijaitsevasta kodistaan.

Lue myös: Nyt se on varmaa: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat eri osoitteisiin

Gekkosen saamien vihjeiden mukaan pariskunnan suhde on muuttunut ystävyydeksi.

Kerttu päivitteli maanantaina (3.6.) Instagram-tiliään ja kertoi viettäneensä jo ensimmäisen yön yksin uudessa kodissaan.

– Eka yö uudessa kodissa, hyvää yötä, Kerttu päivitti sometarinoissaan ja lisäsi kuvan sängystään.

Kauaa Kerttu ei kuitenkaan joutunut olemaan yksin, sillä kaunotar lähti eilen tiistaina (4.6.) neljän tyttökaverinsa kanssa kohti Kouvolan Tykkimäki Resorttia. Yksi matkakumppaneista oli tosi-tv-ohjelmista tuttu dj Amanda Harkimo.

– Me ollaan nyt tyttöjen kanssa lähössä kohti Kouvolaa Tykkimäki Resortille. Täältä me tullaan! Kerttu hehkutti tiistaina automatkalta.

Seiska uutisoi aiemmin, että Kerttu oli itkeskellyt yksin viime viikolla eräässä helsinkiläisravintolassa Samin muuttopäivänä.

– Kerttu oli aamupalalla yksin ja itki hyvin avoimesti. Onkohan pelkkä muutto saanut Kerttua noin pois tolaltaan vai voiko taustalla olla myös muuta, Seiskalta kyseltiin.

Lue lisää: Seiska: Kerttu Rissanen itki yksin ravintolassa Samin muuttopäivänä

Tyttöjen reissu varmasti piristi Kerttua, joka on kertonut somessa olleensa huonolla tuulella muutenkin viime aikoina.

Kerttu ja muu naislauma majoittui Tykkimäki Resortilla upeassa hirsihuvilassa, jonka mukavuuksiin lukeutuu muun muassa sauna ja palju. Tuoreiden sometarinoiden perusteella naiset ovat nauttineet paikan päällä muun muassa hyvästä ruoasta sekä käyneet suppailemassa ja uimassa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit