Seiska: Kalsarifirman toimari pyysi Jasper Pääkköstä yrityksen osakkaaksi: ”Elämäni suurin virhe…”

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 42, kävi viime viikolla oikeudenkäyntiä The other danish guy -kalsarimerkin takana olevaa Lähde & Co Oy:tä vastaan.

Pääkkönen päätti haastaa firman oikeuteen löydettyään itsensä brändin tv-mainoksista kalsarit jalassa. Jasper vaatii kalsarifirmalta peräti 300 000 euron korvauksia luvattoman mainoksen käytöstä. Jasperin vaatimus perustuu siihen, että hän on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä.

Pääkkönen on kertomansa mukaan ollut tietämätön, että häntä on kuvattu mainostarkoitusta varten. Pääkkösen mukaan hän luuli menneensä ainoastaan podcast-haastatteluun kuvausstudiolle, jossa kyseiset mainoskuvat napattiin.

Jasper on ollut The other danish guy -kalsarimerkin brändilähettiläs ja saanut tästä myös kuukausipalkkiota. Lisäksi hän on Lähde & Co Oy:n pienosakas.

Seiskan mukaan kalsarifirman toimitusjohtaja Tommi Lähde kertoi oikeudessa katuvansa syvästi pyytäneensä Jasperia firman osakkaaksi. Tommi myös korosti oikeudessa luottaneensa Jasperin ymmärtäneen keskustelut firman osakkaana samalla tavalla kuin hän itsekin.

– Olemme keskustelleet näistä asioista, ja sitten heittäydytään täysin muistamattomaksi puhutusta. Se hämmentää, Tommi kertoi oikeudessa.

– Elämäni suurin virhe oli pyytää häntä osakkaaksi. Se on maksanut meille paljon, emmekä hyötyneet siitä mitään.

Ratkaisu riitaan annetaan 19.5.

Lähde: Seiska

Lue myös: Jasper Pääkkönen vaatii kalsarifirmalta 300 000 euron korvausta – Cheek riidan todistajana!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit