Seiska julkaisi salakuvan: Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen poistui Alan-rakkaansa kanssa Linnan juhlista söpösti käsikynkässä

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen juhli Suomen itsenäisyyspäivää Alan-rakkaansa kanssa Linnan juhlissa.

Pariskunta on ollut yhdessä jo kohta kuusi vuotta.

Seiskan paparazzi Panu Hörkkö nappasi pariskunnasta kuvan, jossa kyyhkyläiset kävelevät käsikynkässä pitkin Helsingin Esplanadia.

Kuvan voit nähdä Seiskan sivuilta.

Sebastian ja Alan-rakas Linnan juhlissa 2022. Kuva: AOP

Prinssitarina

Pariskunta tutustui aikoinaan deittisovelluksen kautta Oulussa, jossa molemmat opiskelivat. Sebastian kertoi vuoden alussa pariskunnan tapaamisesta Instagram-tilillään.

– Meistä kumpikaan ei todellakaan osannut kuvitella itseään tällaiseen prinssitarinaan pienenä, Sebastian kirjoitti.

– Perusmosambikilainen uimaripoika lähtee Turkkiin opiskelemaan biolääketieteen insinööriksi ja sieltä opintojen aikana lähtee vaihto-opiskelijaksi Suomeen ja nimenomaan Oulun yliopistoon. Siellä jo toivonsa sopivan kumppanin löytämisestä menettänyt perussuomalainen opiskelijapoliitikko avaa Grinderin ja turhautuu vielä enemmän, kun kaikki on jo nähty. Mutta yhtäkkiä kuin taivaasta sinne onkin tipahtanut gallerianäkymään uusi profiili, jossa komeilee tumma poika, joka katsoo hymyillen taivaalle ja sovellus antaa etäisyydeksi 300m! hän jatkoi.

– Ja tästä prinssistä minä aion pitää jatkossakin tiukasti kiinni, kun kerran osu kohdalle justiinsa kaikella tapaa sopiva elämänkumppani: luotettava, uskollinen, kuunteleva, hauska, älykäs ja sen verran särmää, että pikkuisen bitch. Kaikki samassa kuumassa paketissa, Tynkkynen kehui.

Sebastian julkaisi Instagram-tilillään 10 kuvaa, jossa hän poseeraa rakkaansa kanssa. Selaa kuvat nuolinäppäintä käyttäen:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sebastian Tynkkynen (@sebastiantynkkynen) jakama julkaisu

Mikäli upotus ei näy katso kuvat tästä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit