Podcast: Sauli Koskinen paljastaa millaista elämää hän vietti Hollywood-tähti Adam Lambertin kanssa – ”Oon vähän niin kuin pussannut Rihannaa!”

Erikoisjoukoissakin nähty tosi-tv-tähti Sauli Koskinen, 37, seurusteli yhdysvaltalaisen popparin Adam Lambertin, 40, kanssa vuosina 2010-2013.

Koskinen vieraili hiljattain julkkisjuorupodcast Tuplakääkissä juontajien Enni Koistisen ja Kirsikka Simbergin vieraana. Podcastissa hän muisteli kymmenen vuoden takaista Hollywood-elämäänsä. Koskinen asui Lambertin luona Los Angelesissa.

Sauli paljasti podcastissa muun muassa polttaneensa pilveä megatähti Rihannan kanssa.

– Adam vei meidät johonkin underground-baariin ja yhtäkkiä Rihanna olikin meidän pöydässä kavereidensa kanssa. Mä olin ihan häkeltynyt siitä. Siinä kiersi semmonen jööpeli, joka kävi Rihannan huulilla ja kävi sitten munkin huulilla. Eli mä oon vähän niin kuin pussannut Rihannaa! Sauli muisteli.

Koskinen paljasti myös, että hän on vieraillut ex-rakkaansa kanssa poppari Katy Perryn syntymäpäivillä. Synttäreiden teemana oli villi länsi, ja Sauli oli pukeutunut juhliin intiaaniksi.

Juhlissa hän tapasi myös laulaja Sian, jolle hän opetti, miten sanotaan suomeksi ”minä rakastan sinua.”

Koskinen kertoi podcastissa myös päätyneensä Adamin kanssa putkaan jouluna 2011. Pariskunta oli juhlimassa Helsingissä DTM-baarissa, kun meno muuttui hurjaksi. Seuraavana aamuna kumpikin heräsivät putkasta; Sauli Kisahallilta ja Adam Pasilasta.

Juontajat kysyivät Saulilta, että mitä tuona iltana oikein tapahtui, johon mies vastasi kaksikon nauttineen minttuviinaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sauli Koskinen (@saulikoskinen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ADAM LAMBERT (@adamlambert) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit