Sara Sieppi kertoo kieltäytyneensä lähes kaikista työtarjouksista viime aikoina – Terveys kovilla! – ”Kroppa ja pää tarvi lepoa”

Elämme parhaillaan Black Week -alennusviikkoa, joka tietää sitä, että joka tuutista tyrkytetään erilaisia mainoksia ja tarjouksia. Telkkarin, netin ja somen lisäksi myös monet suomalaisjulkkikset pommittavat seuraajiaan erilaisilla tarjouksilla.

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi on ottanut viime aikoina rennosti, ja jättänyt mainospostittamisen vähemmälle, vaikka aika siihen olisi juuri nyt otollinen.

– Normaalisti oon halunnut Black Weekin aikaan tehdä paljon sisältöä someen kaupallisten yhteistöiden rinnalle, mutta nyt on ollut sellainen fiilis, et on pakko pysähtyy, Sieppi pohtii Instagram Stories -osiossa.

– Otin vastaan itselle tärkeitä asiakkaita ja kieltäydyin yli 80% kaikista tarjouksista. Vielä on siis tulossa muutamia yhteistyöpostauksia mun pidempiaikaisten asiakkaiden kanssa.

– Halusin hoitaa työt, mut samaan aikaan kroppa ja pää tarvi lepoa, Sieppi myöntää.

Missikaunotar kertoo, että jouluhässäkät ovat pian tuloillaan. Siihen asti hän jatkaa latautumista.

– Ens viikolla alkaa kyl sit Siepon jouluhommat isosti täällä! Nyt jatkan viel latautumista. Kiitos ku ootte siellä, Sieppi kirjoitti Instagram-tarinaosiossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit