Sara Chafak hermostui! – Latasi viiltävän kuitin vihaajilleen: ”Ootte mun menestyksen suola!”

Ex-missi Sara Chafak ja hänen avopuolisonsa Jeffrey Lawman ovat mukana tänään keskiviikkona (29.3.) starttaavassa Rikkaat ja rahattomat -ohjelman uudella kaudella.

Ohjelmassa ”rikkaiden puolella” olevan parin viikkobudjettina on peräti 1900 euroa. He saavat puolestaan käyttöönsä yksinhuoltajaäidin 89 euron viikkobudjetin.

Tiistai-iltana (28.3.) nähtiin hieman erikoinen käänne, kun Jeffrey ryhtyi kumoamaan julkisuudessa ohjelmaan liittyen esiin tulleita asioita. Jeffrey kertoi sometilillään käyttävänsä julkista liikennettä ja kiistämällä kuluttavansa 1 900 euroa viikossa.

– En todellakaan käytä 1900€ viikos, Jeffrey kirjoitti Instagram-tilinsä Stories -osiossa itkunauruhymiön kera.

Saran ja Jeffreyn kommentteja ohjelmaan liittyen. Kuvakaappaus: Instagram

Asiasta on noussut sekava soppa. Monille sivusta seuraajille on saattanut jäädä kuva, että julkkispari on valehdellut ja liioitellut joitain seikkoja sarjaan liittyen.

Lawman suostui kommentoimaan niukasti IS:lle, että monet ohjelmaan liittyvät asiat ovat kärjistyneet.

Pariskunnan osallistuminen koko formaattiin aiheutti ihmetystä heti asian tultua julki, sillä esimerkiksi vuonna 2021 pariskunnan yhteistulot jäivät 60 000 euroon.

Lue lisää: Oho! Sara Chafakin ja Jeffrey-rakkaan viikkobudjetti on tv-ohjelmassa 1900 euroa! – Yhteistulot vuonna 2021 olivat kuitenkin vain 60 000 euroa


Sara kertoi heittereille terveisiä

Sara on ilmeisen tuohtunut ohjelman ympärillä vellovaan kohuun ja uutisointiin. Hän on ilmeisesti saanut myös negatiivista palautetta somessa ohjelmaan liittyen.

Chafak kertoi eilen terveisensä ”heittereille” Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Arvatkaapa mikä buustaa mua eniten koko maailmassa menestymään ja tavoittelemaan mun unelmia? Heitterit. Mitä enemmän joku kiusaa, sitä kovempaa ja paremmin mulla aina menee ja on mennyt. Heitterit ootte mun menestyksen suola nyt ja aina joten kiitti siitä, Sara latasi.

Lue myös:

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]