Sanna Marin hermostui tiedotustilaisuudessa: ”Minä en ole kömpinyt kotiin!”

Bilekohun keskellä vellova pääministeri Sanna Marin seisoi perjantaina (19.8) median edessä virka-asunnollaan Kesärannassa, ja vastaili kysymyksiin, jotka liittyivät hänen viimeaikaiseen juhlimiseensa.

Erityisesti yksi kysymys sai Marinin pinnan palamaan totaalisesti.

– Onko se turvallisuusriski, että kömmitte viiden aikaan aamuyöstä ravintolasta kotiinne? Seiskan erikoistoimittaja Leena Ylimutka kysyi pääministeriltä.

Sanna menetti malttinsa, ja ministerin sykkeet nousivat kyseisestä kysymyksestä.

– Tämä on mielestäni aika kohtuutonta ja asiatonta tällaista kieltä käyttää. Minä en ole kömpinyt kotiin, Marin painotti.

– Kuten sanoin, minä olen kävellyt ihan itse autoon ja ihan itse mennyt kotiin. Olen herännyt seuraavana päivänä ihan hyvävointisena ihan hyvissä ajoin aamulla, hän jatkoi.

Marin toivoi, että media lopettaisit vihjailut ja mielikuvan antamisen siitä, että hän olisi rymynnyt tai kontannut kotiinsa.

”En muista suudelmaa”

Marin kertoi tiedotustilaisuudessa myös, ettei muista muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran suudelleen häntä kaulalle. Kohuvideo puhuu kuitenkin puolestaan, ja siitä voidaan tulkita, että näin on käynyt.

Marin kuitenkin väitti, ettei mitään sopimatonta ole tapahtunut ravintola Teatterissa toissa viikonloppuna.

– En muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut, itse katsoin tuon videon ja mielestäni siinä on korvaani sanottu jotain, mitä en muista.

– Mielestäni tuossa videossa ei tapahdu mitään sopimatonta, Marin totesi.

Sattumaako? Olavi Uusivirran uusimmassa kappaleessa lauletaan kielletystä leikistä, salaisuudesta ja kaulaan jätetystä merkistä – Video!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit